Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Eduskunnan halventaminen - ainakin kansanedustajana - päättyi hänen osaltaan!

Sunnuntai 3.5.2015 - -Esko Erkkilä-

Tuntui pahalta, kun jouduin eduskunnan lehtereiltä 26.2.2015 klo 15.51 seuraamaan Pirkanmaan vaalipiiristä perussuomalaisten listoilta valitun Pertti Virtasen örvellystä eduskunnassa.

 

 

Häpesin pirkanmaalaisuuttani!

 

 

Kuuluin vierailuryhmään, jonka kansanedustaja Arto Pirttilahti oli kutsunut tutustumaan eduskunnan toimintaan.

 

 

 

 

veltto1

 

 

Odottelimme kyselytunnin alkamista, kun ala-arvoisesti käyttäytynyt silloinen kansanedustaja Pertti Virtanen halusi tyhjässä istuntosalissa esiintyä lehteriyleisölle, joka odotteli yhdeksän minuutin kuluttua alkavaa kyselytuntia.

 

 

Silloinen kansanedustaja örisi joitain käsittämättömyyksiä, mutta onneksi niistä ei saanut mitään selvää – eduskunnan istuntosalin väärinkäyttöä täysin!

 

 

veltto2

 

 

Kansanedustajana vielä tuolloin toiminut Pertti Virtanen poistui kyselytunnilta jo klo 16.13 – pystyn ajallisesti noin tarkkaan ilmaisuun, sillä kamerani kertoo tämän kuvan ottamishetkeksi klo 16.13.

 

 

On nostettava Pertti Virtaselle hattua, kun hän vihdoinkin tajusi, että maa tarvitsee hänen paikalleen kansanedustajan ja sen vuoksi kyseinen Virtanen ei enää pyrkinyt eduskuntaan 19.4.2015 pidetyissä eduskuntavaaleissa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskunnan halventaminen, Pertti Virtanen,

Keskustan Mikko Alatalo, SDP:n Jukka Gustafsson sekä kokoomuksen Pauli Kiuru arvostavat, että ikäihmiset ovat yhteiskuntamme voimavara

Tiistai 19.11.2013 - -Esko Erkkilä-

Pirkanmaan Eläkeläispiiriyhdistysten Neuvottelukunta – jonka eräänä jäsenenä on mm. Eläkeliiton Pirkanmaan piiri ry - järjesti kaikille avoimen yleisötilaisuuden Kirjastotalo Metson Pietilä-salissa maanantaina 18.11.2013.

 

 


elake1

 

Tilaisuuteen oli kutsuttu kaikki Pirkanmaan kansanedustajat, mutta heistä olivat tilaisuudessa koko ajan paikalla ainoastaan Mikko Alatalo (kesk.), Jukka Gustafsson (SDP) sekä Pauli Kiuru (kok.).

 

Kansanedustaja Pauli Kiuru lohkaisikin kestävyyslajien harrastamisen olleen hyväksi, sillä nyt näyttää, että mitalisija on saavutettu!

 

 


elake2

 

Oli ilo todeta, että vastuullisten puolueiden kansanedustajat Mikko Alatalo (kesk.), Jukka Gustafsson (SDP), Pauli Kiuru (kok.), Leena Rauhala (kd.) sekä Arto Satonen (kok.) suhtautuivat suurella vakavuudella senioreiden oikeutettuihin näkökohtiin ja näkivät, että ikäihmiset ovat todellinen voimavara suomalaisen yhteiskunnan kehittämisessä.

 

 *******


Tilaisuuteen olivat lupautuneet myös Kimmo Sasi (kok.) sekä Sofia Vikman (kok.)

 

Sasi oli ilmoittanut ”muista kiireistään”, mutta Vikman´n osalta hänen tuolinsa pysyi tyhjänä koko tilaisuuden ajan ja hänestä ei kuulunut mitään!


Nuorukaisia ja nuoria naisia eivät ikäihmisten asiat näytä edes kansanedustajatasolla kiinnostavan!

 

******

 

elake3

 

 

Perussuomalaisten kansanedustaja Pertti Virtanen piipahti tilaisuudessa ja hän käytti tapansa mukaisesti värikkäitä puheenvuoroja.

Kukapa Velton sanomisista saisi selvän - en ainakaan minä!

 

 

Kiitän Pirkanmaan Eläkeläispiiriyhdistysten Neuvottelukuntaa hyvän tilaisuuden järjestämisestä. Kiitän myös läsnä olleita kansanedustajia!

 

Erityisesti arvostan…

 

elake4

 

…Mikko Alataloa,…

 


elake5

  

…Jukka Gustafsson´a… 


 

elake6

  

…sekä Pauli Kiurua...


...siitä, että Teillä riitti mielenkiintoa saada ikäihmisiltä evästyksiä valtiopäivätyöskentelyynne koko tilaisuuden ajan!

 

 

-Esko Erkkilä- 

2 kommenttia . Avainsanat: Mikko Alatalo, Jukka Gustafsson, Pauli Kiuru, Leena Rauhala, Arto Satonen, Pertti Virtanen, Kimmo Sasi, Sofia Vikman, Pirkanmaan Eläkeläispiiriyhdistysten Neuvottelukunta, Eläkeliitto, Eläkeliiton Pirkanmaan piiri ry,