Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Sotaveteraani Tampereen sosiaali- ja terveysalan byrokraattien heiteltävänä

Torstai 21.11.2013 - -Esko Erkkilä-

Tipotien uusi sosiaali- ja terveysasema Pyynikinharjun kupeessa aloitti toimintansa heinä – elokuun vaihteessa.

 

 

venalainen

 


Sotaveteraani Matti Venäläinen käytti viime maanantaina Pirkanmaan Eläkeläispiiriyhdistysten Neuvottelukunnan järjestämässä yleisötilaisuudessa puheenvuoron ja kertoi kokemuksiaan Tipotien uuden sosiaali- ja terveysaseman alkutahdeista.

 

Matti oli ollut terveysaseman ensimmäinen asiakas.

 

Venäläinen kertoi menneensä vastaanottotiskille ja ilmoitti haluavansa ”sotaveteraanien B-todistuksen”.

 

Virkailija oli tiuskaissut, että missäs teidän vuoronumeronne on!

 

No, Matti kai haki vuoronumeron ja meni uudestaan kyselemään sotaveteraanien B-todistusta.

 

Nyt virkailija oli todennut, että ei sitä täältä saa, vaan se pitää tilata puhelimitse!

 

Matti Venäläinen kertoi salintäyteiselle yleisölle Kirjastotalo Metson tilaisuudessa, että hän pääsi puhelimella läpi neljänkymmenen soittokerran jälkeen henkilölle, joka pystyi antamaan avun sotaveteraanien B-todistuksen saamisessa!

 

************

 

Tapaus on hyvin kuvaava sille tehottomuudelle, jolla Tampereella hoidetaan sosiaali- ja terveysalan asioita.

 

Matti Venäläisen puheenvuoroa oli kuuntelemassa viisi kansanedustajaa, mutta havaintojeni mukaan ei yhtään tamperelaista virkahenkilöä sosiaali- ja terveyspuolelta.

 

Jotain tarttis tehdä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tipotie, Tipotien sosiaali- ja terveysasema, Pyynikinharju, Pirkanmaan Eläkeläispiiriyhdistysten Neuvottelukunta,

Keskustan Mikko Alatalo, SDP:n Jukka Gustafsson sekä kokoomuksen Pauli Kiuru arvostavat, että ikäihmiset ovat yhteiskuntamme voimavara

Tiistai 19.11.2013 - -Esko Erkkilä-

Pirkanmaan Eläkeläispiiriyhdistysten Neuvottelukunta – jonka eräänä jäsenenä on mm. Eläkeliiton Pirkanmaan piiri ry - järjesti kaikille avoimen yleisötilaisuuden Kirjastotalo Metson Pietilä-salissa maanantaina 18.11.2013.

 

 


elake1

 

Tilaisuuteen oli kutsuttu kaikki Pirkanmaan kansanedustajat, mutta heistä olivat tilaisuudessa koko ajan paikalla ainoastaan Mikko Alatalo (kesk.), Jukka Gustafsson (SDP) sekä Pauli Kiuru (kok.).

 

Kansanedustaja Pauli Kiuru lohkaisikin kestävyyslajien harrastamisen olleen hyväksi, sillä nyt näyttää, että mitalisija on saavutettu!

 

 


elake2

 

Oli ilo todeta, että vastuullisten puolueiden kansanedustajat Mikko Alatalo (kesk.), Jukka Gustafsson (SDP), Pauli Kiuru (kok.), Leena Rauhala (kd.) sekä Arto Satonen (kok.) suhtautuivat suurella vakavuudella senioreiden oikeutettuihin näkökohtiin ja näkivät, että ikäihmiset ovat todellinen voimavara suomalaisen yhteiskunnan kehittämisessä.

 

 *******


Tilaisuuteen olivat lupautuneet myös Kimmo Sasi (kok.) sekä Sofia Vikman (kok.)

 

Sasi oli ilmoittanut ”muista kiireistään”, mutta Vikman´n osalta hänen tuolinsa pysyi tyhjänä koko tilaisuuden ajan ja hänestä ei kuulunut mitään!


Nuorukaisia ja nuoria naisia eivät ikäihmisten asiat näytä edes kansanedustajatasolla kiinnostavan!

 

******

 

elake3

 

 

Perussuomalaisten kansanedustaja Pertti Virtanen piipahti tilaisuudessa ja hän käytti tapansa mukaisesti värikkäitä puheenvuoroja.

Kukapa Velton sanomisista saisi selvän - en ainakaan minä!

 

 

Kiitän Pirkanmaan Eläkeläispiiriyhdistysten Neuvottelukuntaa hyvän tilaisuuden järjestämisestä. Kiitän myös läsnä olleita kansanedustajia!

 

Erityisesti arvostan…

 

elake4

 

…Mikko Alataloa,…

 


elake5

  

…Jukka Gustafsson´a… 


 

elake6

  

…sekä Pauli Kiurua...


...siitä, että Teillä riitti mielenkiintoa saada ikäihmisiltä evästyksiä valtiopäivätyöskentelyynne koko tilaisuuden ajan!

 

 

-Esko Erkkilä- 

2 kommenttia . Avainsanat: Mikko Alatalo, Jukka Gustafsson, Pauli Kiuru, Leena Rauhala, Arto Satonen, Pertti Virtanen, Kimmo Sasi, Sofia Vikman, Pirkanmaan Eläkeläispiiriyhdistysten Neuvottelukunta, Eläkeliitto, Eläkeliiton Pirkanmaan piiri ry,