Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Mikään ei ole muuttunut kuudessakymmenessä vuodessa!

Keskiviikko 20.9.2017 - -Esko Erkkilä-

Sain olla kutsuvieraana Tampere-talossa viime maanantaina, kun kaupunkilehti Tamperelainen juhli kuusikymmenvuotista ilmestymistään.

 

 

Olin yksi 600 juhlavieraasta.

 

 

 

IMG_2709.JPG

 

 

Juhlapuheen piti opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen ja sain vierestä seurata, kun Tamperelainen-lehden toimittaja Pekka Ristimäki teki omalla kännykällään haastatteluvideon ministerin ajatuksista tilaisuudessa.

 

 

Video löytyy, kun googlaa: ”Tamperelainen Sanni Grahn-Laasonen haastattelu”.

 

 

 

IMG_2710.JPG

 

 

Tässä kuvassani toimittaja Pekka Ristimäki työssään.

 

 

 *****************

 

 

IMG_2743.JPG

 

 

Ilmaisjakelulehti Tamperelaisen ensimmäisen numeron etusivulla 19.9.1957 oli kirjailija Väinö Linnan haastattelu – haastattelun otsikko sopii hyvin tähänkin päivään, sillä se oli;

 

 

”V. Linna: Toivon Suomeen poutaa ja järkeä”

 

 

Mikään ei ole kuudessakymmenessä vuodessa muuttunut!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tamperelainen, kaupunkilehti Tamperelainen, ilmaisjakelulehti Tamperelainen, Tamperelainen 60 vuotta, Väinö Linna, kirjailija Väinö Linna, Sanni Grahn-Laasonen, opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen,

Kokoomus kapsahti Katajaan!

Lauantai 14.2.2015 - -Esko Erkkilä-

Kokoomuslainen kansanedustaja Sampsa Kataja on tuonut julkisuuteen kokoomuslaista asennetta hyvin kuvaavan ajattelutavan kun on todennut, että kansanedustajien palkkataso on liian alhainen!

 

 

Kiitän Sampsa Katajaa, sillä hänen julkitulonsa kansanedustajien alhaisesta palkkatasosta sopivat mainiosti tähän tilanteeseen, koska hänen mielipiteensä toivottavasti vauhdittaa sitä gallupsuosiota, jolle Kokoomus on itsensä saattanut.

 

 

Jyrki Kataisen ja Henna Virkkusen lähdöt vuotavasta paatista, Lasse Männistön ja Laura Rädyn tuolileikki, Laura Rädyn puheet pienituloisten pienestä määrästä ja hänen toimintansa sivutulojen muuttamisesta verottomiksi, Pia Kauman lastenvaunupuheet ja Alexander Stubb´n yritys luoda Kokoomuksen unelmajoukkuetta mm. Sanni Grahn-Laasosesta on hyvä palauttaa mieliin, kun tarkastelemme Kokoomuksen uusintä töräytystä eli Sampsa Katajan rutinaa kansanedustajien heikosta palkkatasosta.

 

 

Yhteistä Kokoomuksen töräyttelijöille on se vieraantuminen tavallisen suomalaisen arjesta, joka on elinehto kansanedustajan ja poliittisen puolueen menestymiselle.

 

 

Kokoomuksen ex-puoluesihteeri Taru Tujunen pystyi kulisseista johtamaan puoluetta kohtuullisesti, mutta hänen lähtönsä jälkeen kupla puhkesi.

 

 

Nyt ymmärtää Tujusen lähtemisen, sillä osaamme vain arvailla, että millaista on ollut paimentaa tuota porukkaa.

 

 

Vielä Katajan puheista sen verran, että eipä olisi voinut valita parempaa hetkeä mielensä purkamiselle! Työmarkkinoilla tehtiin käytännössä nolla-ratkaisu ja me eläkeläiset saimme ruhtinaallisen 0,39 %:n korotuksen eläkkeisiimme!

 

 

Kokoomuksen seuraavaa rimanalitusta odottaen

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sampsa Kataja, Kokoomuksen rimanalitus, Kokoomus kapsahti Katajaan, Joka kuuseen kurkottaa se Katajaan kapsahtaa, Jyrki Katainen, Henna Virkkunen, Lasse Männistö, Laura Räty, Pia Kauma, Sanni Grahn-Laasonen,