Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vihaks pistää!

Keskiviikko 13.3.2024 - -Esko Erkkilä-

Ammattiyhdistysliikkeen laiton lakko, joka kohdistuu kaikkiin suomalaisiin, pistää vihaks!

 

Ruokottomissa parroissa televisiossa esiintyvät ay-johtajat lisäävät vihaks-pitoisuuden volyymiä.

 

Suomalaisia ay-johtajia pystyy tasapäisesti vertaamaan niihin laittomiin sotatoimiin, joita Venäjä Putinin johdolla toteuttaa Ukrainassa!

 

**************

 

Kannatan täysillä työministeri Arto Satosen linjauksia työelämän uudistamiseksi ja annan suuren arvon, kun Keskusta Satosen luottamuslauseäänestyksessä äänesti tyhjää!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vihaks pistää!, Suomen ay-johtajat ovat täysin varrattavissa Putini9n Ukraina-toimintaan, Putin ja Suomen ay-johtajat, Työministeri Arto Satonen,

Toivottavasti hallituksen linja terroristivoimia vastaan pitää!

Lauantai 9.3.2024 - -Esko Erkkilä-

IMG_9500.JPG

Pääministeri Petteri Orpo ja vastikään Eduskunnalta luottamuksen saanut työministeri Arto Satonen tapasivat terroristimahdiksi pyrkivät ay-johtajat eilen.

****************
 

Ay-mahdit eivät perääntyneet vaatimuksistaan ja sen vuoksi pääministeri ja työministeri totesivat, että asiassa edetään hallituksen linjoilla.

*********************
 

Kannatan ja tuen hallituksen toimia työelämän uudistamiseksi ja totean, että nykyinen hallitus toteuttaa niitä toimia, joita Keskustan olisi pitänyt ajaa ja kannattaa jo usean vuoden ajan!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Toivottavasti hallituksen linja terroristivoimia vastaan pitää!, ay-terroristit, pääministeri Petteri Orpo, Työministeri Arto Satonen, Hallitus toteuttaa nyt niitä toimia joita Keskustan olisi pitänyt ajaa ja kannattaa jo usean vuoden ajan!,

Perseelleen porsas kiusaa tekee, kun purtilonsa kaataa!

Perjantai 2.2.2024 - -Esko Erkkilä-

Otsikossa olevan kansanviisaus pätee niille ammattiyhdistysliikkeen johtajille, jotka ovat eilen ja tänään saaneet Suomessa aikaan erilaisia lakkoja ja työnseisauksia.

 

Eilen tekemieni omakohtaisten havaintojen mukaan ainakin K-ryhmän elintarvikeliikkeet toimivat normaalisti ja samaa kertoi myös Rouva, joka tapaa asioida lähi-Lidl´ssä.

 

En ole koskaan hyväksynyt lakkoilua ja en milloinkaan ole osallistunut lakkoiluun.

 

Takavuosina – kun olin työelämässä – niin vasemmistoliittovetoinen Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL oli kovin lakkoherkkä ja myyntipuolen esimiehenä jouduin muutaman kerran keskustelemaan heidän kanssaan, jotta saimme asiakkaidemme rehuhuollon pidettyä kunnossa.

*********************

 

En lukeudu minkään hallitusvaltaa käyttävän puolueen kannattajaksi, mutta tuen kaikkia hallituksen toimia, jotka tähtäävät työelämän uudistuksiin – menestystä työministeri Arto Satoselle!

 

 

-Esko Erkkilä-
blogithelmi2024.docx

1 kommentti . Avainsanat: Perseelleen porsas kiusaa tekee kun purtilonsa kaataa! SEL, Työministeri Arto Satonen, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL,

Hallitukselle pitää antaa vankkumaton tuki työelämän uudistuksissa!

Sunnuntai 10.12.2023 - -Esko Erkkilä-

Kokoomuksen ja perussuomalaisten johtamalle hallitukselle pitää antaa vankkumaton tuki niissä uudistuksissa, jotka kuuluvat jo hallitusohjelmaan ja joita hallitus johdonmukaisesti ajaa eteenpäin työministeri Arto Satosen johdolla.

 

Ammattiyhdistysliikkeen ensi viikolle suunnittelemat työtaistelutoimenpiteet paskovat omaan pesäämme ja en voi niitä hyväksyä.

**************

 

En kuulu kokoomuksen enkä perussuomalaisten kannattajiin, mutta heidän nyt yhdessä suunnittelemiaan työelämän uudistuksia kannatan.

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hallitukselle pitää antaa vankkumaton tuki työelämän uudistuksissa!, Ammattiyhdistysliikkeen suunnitelmat ovat vastuuttomia, Ay-liike, Kokoomus, Perussuomalaiset, Työministeri Arto Satonen,

Onko Arto Satosen jämäkkä linja työelämän uudistamisessa perussyy Kokoomuksen nousuun!

Lauantai 7.10.2023 - -Esko Erkkilä-

Kokoomus nousi viimeisimmässä Ylen kannatusmittauksessa kärkeen ja sen kannatusosuus on nyt 21,5 %.

 

Kokoomuksen ministereistä sastamalalainen Arto Satonen on noussut jämäkällä linjallaan hallituksen erääksi keskeisimmäksi ministeriksi.

 

 

IMG_8686.JPG

 

Satosen työelämää koskevat linjaukset ovat kannatettavia, sillä nyt on viimeiset hetket saada järjestystä työelämää koskeviin toimenpiteisiin.

 

Satonen liikkuu omassa vaalipiirissään eli Pirkanmaalla ahkerasti ja tämän kuvan hänestä otin Tampereella Laukontorilla Kalamarkkinoilla 30.9.2023.

 

 

IMG_8709.JPG

 

Saman päivän iltana Arto Satonen esiintyi televisiossa ja kertasi hallituksen linjauksia työelämän uudistamiseksi.

****************

Kannatan työministeri Arto Satosen linjauksia!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Onko Arto Satosen jämäkkä linja työelämän uudistamisessa perussyy Kokoomuksen nousuun!, työelämän uudistukset, Arto Satonen, TYöministeri Arto Satonen, Tampereen Kalamarkkinat 2023, Laukontori,