Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kuloveden Kylät ry:n joulumyyjäiset Nokian Markun seurakuntatalolla olivat onnistunut tapahtuma

Tiistai 23.11.2010 - -Esko Erkkilä-

Sain sunnuntaina marraskuun 21. päivänä olla kyytimiehenä vaimolleni, joka osallistui valmistamiensa tiffany- ja sulatuslasituotteiden myyjänä Kuloveden Kylät ry:n joulumyyjäisiin.

 

Myyjäiset järjestettiin Nokian seurakunnan Maurin seurakuntatalolla Siurossa ja kauppa kävi mukavasti.

 

Kyläläisiä askarruttaa Markun seurakuntatalon kohtalo. Se on talvella avoinna ainoastaan joulumyyjäisten ja Kauniimmat Joululaulut -tapahtuman aikana.

 

Olen paljon liikkunut Suomen teillä, mutta vasta nyt kävin ensimmäistä kertaa Siurossa ja Kuloveden äärellä. Erittäin kaunista seutua.

 

Seudun kauneus ei kuitenkaan auta, jos jopa Nokian seurakunta jo nyt soveltaa hieman syrjemmällä sijaitsevaan seurakuntataloon ministeri Vapaavuoren esittämää ja ihannoimaa ERA17-periaatetta.

 

ERA17 on hiemankin keskusta-alueiden ulkopuolella sijaitsevien seutujen uusi kuristusohjelma, jota kokoomuslainen asuntoministeri Jan Vapaavuori ajaa kuin käärmettä pyssyyn.

 

ERA17 tulee otsikosta "Energiaviisaan rakennetun ympäristön aika 2017". Tällä kokoomuslaisen ministeri Vapaavuoren tilaustyöllä saadaan kuulemma Suomesta energiatehokkuuden kärkimaa.

 

Syrjäseutujen ihmistä Vapaavuoren ajatusmaailma ei halua huomioida lainkaan.

 

Suomen Keskusta ei hyväksy Vapaavuoren ja kokoomuksen ajatusmaailmaa.

 

Sain tästä vakuuttavan tiedon, kun kysyin Wayne´s Coffeessa järjestetyssä pääministerin haastattelussa pääministeri Mari Kiviniemeltä marraskuun 20. päivänä, että kuinka Vapaavuoren ajatusmaailma soveltuu keskustalaiseen ajatusmaailmaan. Kiviniemen vastaus tyydytti minua.

 

Kiitän Kuloveden Kylät ry:n puuhahenkilöitä mukavan myyjäistilaisuuden järjestämisestä ja toivon, että saisitte pitää kylänne elävänä. Markun seurakuntatalon lämpimänä pitäminen läpi talven on eräs tavoitteenne ja kannatan sitä lämpimästi.

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kuloveden Kylät ry, Nokian seurakunta, siuro, Markun seurakuntatalo, asuntoministeri Jan Vapaavuori, ERA17, Wayne´s Coffee, Mari Kiviniemi,

Liittokansleri Merkel´n tapaaminen on jäänyt pääministeri Mari Kiviniemelle erityisesti mieleen !

Sunnuntai 21.11.2010 - -Esko Erkkilä-

Suomen Keskustan Pirkanmaan piiri järjesti syyskokouksensa UKK-instituutissa lauantaina marraskuun 20. päivänä. Piirikokouksen pääesiintyjäksi olimme saaneet pääministeri Mari Kiviniemen.

 

Pääministeri Kiviniemellä oli kiireinen päivä Tampereella, sillä hän oli aamusella läsnä Suomen Partiolaisten 100-vuotisjuhlassa Tampere-talolla.

 

Partiolaistilaisuuden jälkeen pääministeri kävi Aamulehden haastattelussa klo 11.30 ja sen jälkeen hän osallistui klo 12.00 Keskustan yleisötilaisuuteen Wayne´s Coffeessa  Finlaysonilla Siperiassa.

 

Sain vetää pääministeri Kiviniemen haastattelun Wayne´s Coffeessa.

 

Wayne´s Coffee osoittautui erinomaiseksi yleisötilaisuuspaikaksi, sillä varaamamme 140 kahvi- ja croisant-lippua hupenivat hetkessä. Tilat ovat esiintyjille mainiot, sillä esiintyjät voivat helposti sijoittua muutaman askelman kahvilan lattiatasoa ylemmäs, joten yleisö näkee esiintyjät vaivattomasti.

 

Paikan etuna on myös se, että Aamulehden toimittajien työpisteet ovat lähellä, joten arvovieraiden haastattelut on helppo toteuttaa.

 

Paikkana Wayne´s Coffee on täysosuma!

 

Tilaisuuden aluksi esittelin kaikki paikalla olleet Keskustan Pirkanmaan vaalipiirin eduskuntavaaliehdokkaat - laadukasta joukkoa kaikki! Ehdokkaat kertoivat lyhyesti itsestään ja näin pääsimme hyvään vireeseen pääministeriä odotellessa.

 

Olin varautunut "pääministerin haastattelutuntiin" parillakymmenellä kysymyksellä. Lähes kaikki ne ehdimmekin käydä läpi haastattelun aikana.

 

Eräs valmistelemani kysymys kuului suurin piirtein näin: "Mikä tilanne tai tapaaminen on jäänyt pääministerikaudelta erityisesti mieleen?"

 

Suuri yllätys ei ollut, kun pääministeri vastasi, että Saksan vierailu on jäänyt hänelle erityisesti mieleen mukavana muistona.

 

Pääministeri Mari Kiviniemi viihtyy yleisötilaisuuksissa ja hän osaa ottaa kuulijansa. Näin tapahtui myös Wayne´s Coffeessa Tampereen Finlaysonilla.

 

Keskustalaisuudesta on helppo olla ylpeä, kun saa olla samoissa tilaisuuksissa pääministeri Mari Kiviniemen kanssa. Tämän me tamperelaiset saimme kokea marraskuun 20. päivänä 2010!

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pääministeri Mari Kiviniemi, Mari Kiviniemi, UKK-instituutti, Tampere-talo, Wayne´s Coffee, Finlayson, Siperia,