Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tärkeän, tarpeellisen ja turhan tiedon jakajat

Perjantai 5.5.2017 - -Esko Erkkilä-

Noudan Aamulehden postilaatikostani aamuseitsemän tienolla ja alan tutustumaan siihen.

 

 

Huomaan usein, että lukemani uutiset ovat minulle jo tuttuja.  Syynä on se, että olen facebookissa Aamulehden ”kaveri” ja sen vuoksi aamun uutiset olen jo lukenut.

 

 ***********************

 

Olen ollut facebookissa muutaman vuoden ja hankkinut sinä aikana n. 550 ”kaveria”.

 

 

Facebook on minulle tärkeä tiedonlähde, sillä fb-kaverini linkkaavat sinne mielenkiintoisia uutisia itseään lähellä olevista viestimistä.

 

 

Minulla on fb-kavereita kaikista puolueista ja sen vuoksi saan luettavakseni eri poliittisten puolueiden näkemyksiä maailman menosta – facebook tarjoaa minulle monipuolisen kattauksen yhteiskunnastamme.

 

 

Arvostan monipuolista mielipidetarjontaa ja sen vuoksi pidän fb-kavereistani heidän puoluekannastaan riippumatta.

 

 

Aivan liian monet fb-kavereistani ovat ”turhan tiedon jakajia”, mutta ainakin toistaiseksi olen pitänyt myös he fb-kavereinani.

 

Mielestäni ei ole järkevää, että jakaa päivittäin jopa 5 – 8 eri artikkelia fb-kaveidensa riesaksi ja ei pysty itse tuottamaan minkäänlaista aineistoa.

 

 

Itse pidän ohjenuoranani, että julkaisen fb:ssa korkeintaan yhden jutun per päivä – monesti jää väliin päiviä, että en julkaise fb:ssa mitään.

 

 

Vielä se, että mikäs minä olen kritisoimaan tai vielä vähemmän opettamaan ihmisten käyttäytymistä facebookissa – kukkikoot kaikki kukat!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: fb, facebook, fb-kaverit,