Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Miksi yrityksen kannattaa ylläpitää asiakaspalvelunumeroaan asiakkaiden karkottamiseen?

Torstai 31.10.2019 - -Esko Erkkilä-

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö osallistuu jokaisen kuukauden ensimmäisenä arkimaanantaina Tampereen Torikauppiasyhdistyksen järjestämille Maanantaimarkkinoille Tampereen Keskustorilla.
 
 
Paikalla on Keskustan luottamushenkilöitä keskustelemassa tamperelaisten ja myös maakunnan väen kanssa ajankohtaisista poliittisista kysymyksistä.
 
 
Tarjoamme toritilaisuudessa kahvia, jota keitämme kahdella Bartscher-perkolaattorilla eli tuoretta kahvia on aina saatavilla.
 
 
Perkolaattorit ovat toimintavarmoja laitteita, mutta niiden nousuputki rikkoutuu joskus ja sen vuoksi nousuputkia pitää aina olla varastossa.
 
 
Meillä ei tällä hetkellä ole nousuputkea – hinnaltaan n. 20 euroa – varaosana ja sen vuoksi eilen tilasinkin niitä varastoon tulevia tarpeita varten.
 
 

***************


 
 
Erehdyin soittamaan Forssan Huoltopalvelu Oy:n asiakaspalvelunumeroon, mutta sieltä todettiin yks´kantaan, että heillä ei ole puhelinmyyntiä!

 

Osoite Sähkoposti Puhelin
Forssan Huoltopalvelu Oy forssan@huoltopalvelu.com Asiakaspalvelu 010-5045810
Myymälä: Salkokatu 1, 30100 Forssa Yhteydenottolomake Kodinkonehuolto 010-5045811
Ma 08.30 - 17.00, ti-pe 08.30 - 16.30   Whatsapp 0400772249
Postiosoite: PL 50, 30101 Forssa

 

Totean, että Forssan Huoltopalvelu Oy:n ilmoittama asiakaspalvelunumero onkin tarkoitettu asiakkaiden karkottamiseen!

 

 

****************

 

 

No, hätä ei ollut kuitenkaan kummoinenkaan, sillä soitin Pokerpool Oy:n puhelinnumeroon, jossa ystävällinen ja asiantunteva mieshenkilö halusi palvella minua.

Näin Pokerpool Oy kertoo itsestään:

 

Pokerpool Oy on monipuolinen ammattikeittiön tavaratalo
Pokerpool Oy toimittaa suurkeittiö- ja ravintolalaitteet varaosineen nopeasti ja luotettavasti koko maahan. Tarjoamme edulliset hinnat ja nopeat toimitukset jopa seuraavaksi päiväksi. Astu sisään kattavaan ammattikeittiön tavarataloon!
 
Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi perkolaattorit, kylmävetolaatikostot sekä monet muut suurkeittiö- ja ravintolalaitteet. Tutustu monipuoliseen valikoimaan kotisivuillamme!  
Kauttamme saat myös varaosat ja lisätarvikkeet myymiimme ravintola- ja suurkeittiölaitteisiin.
 
Tee tilauksesi puhelimitse tai tämän sivun yhteydenottolomakkeella. Voit myös kysyä lisätietoja tai jättää lomakkeella yhteydenottopyynnön, niin me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Pokerpool Oy
Puh. 040 093 2447
 

***************

 

Kiitän Pokerpool Oy:tä miellyttävästä asiakaspalvelusta ja uskon sekä toivon sen pärjäävän markkinoilla tulevaisuudessakin!

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Asiakaspalvelu, Forssan Huoltopalvelu Oy, Pokerpool Oy, yritykset unohtavat puhelimitse asioivat asiakkaat, perkolaattori, Bartscher-perkolaattori, Bartscher,

Perkolaattorit ovat verrattomia kahvinkeittimiä markkinoilla ja juhlissa

Torstai 19.10.2017 - -Esko Erkkilä-

En ole juonut kahvia kolmeenkymmeneen vuoteen, mutta saan keittää sitä muutamalle sadalle hengelle ainakin kerran kuukaudessa.

 

 

Kyseessä on Tampereen Torikauppiasyhdistys ry:n järjestämät Maanantaimarkkinat jokaisen kuukauden ensimmäisenä arkimaanantaina – tarjoamme kahvia Keskustan telttakatoksella Hämeenkadun jalkakäytävän vieressä Keskustorilla.

 

 

”Kastettavana” meillä on Malviala Oy:n omistaman Töysäläisen piparkakut sekä kahvikermana Valion tavallinen maito ja makeuttajana Kirkkonummella valmistettu suomalainen sokeri.

 

 

On selvää, että tuontielintarvikkeita kahvia lukuun ottamatta Keskustan osastolla ei tarjoilla.

 

 

Tarjoilumme on luonnollisesti maksutonta.

 

 

Mutta niistä perkolaattoreista:

 

 

IMG_3288.JPG

 

 

Meillä on käytössä kaksi perkolaattoria, sillä niitä vuorotellen käyttämällä meillä on aina tuoretta kahvia ja sitä kansalaiset arvostavat.

 

 

 

IMG_3090.JPG

 

 

Perkolaattorimme vetävät kahvivettä viitisentoista litraa ja pannukarkeaa Juhla-Mokkaa laitetaan siivilään kaksi paketillista – virallinen ohje on puolitoista paketillista, mutta missä sitä pystyy säilyttämään sitä puolikasta pakettia, ei missään!

 

 

 

IMG_3093.JPG

 

 

Vastus lämmittää kahviveden ja se nousee pulpotusputkea pitkin kahvijauheen päälle (kuvassa perkolaattori on ilman kantta, jotta nähdään "pulputuspatsas").

 

 

Vesi muuttuu jatkuvassa kierrossa n. kolmessa vartissa hyväksi tarjoiluvalmiiksi kahviksi.

 

 

Kahvi ei saa kiehua ja sen vuoksi perkolaattorissa on automatiikka, että tietyn lämpötilan saavuttamisen jälkeen valmis kahvi siirtyy ylläpitolämpöön – merkkivalon vaihtuminen punaisesta vihreäksi kertoo, että on siirrytty ylläpitolämpöön.

 

 

 

Tervetuloa keskustelemaan politiikasta ja nauttimaan Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön tarjoamista kahveista Tampereen Keskustorille taas 6.11.2017 – kahvimme on tarjoiluvalmista klo 9.00!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Perkolaattori, perkolaattorit kahvinkeitossa, Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö,

Vaalitilaisuuden järjestäminen vaatii etukäteen ja myös jälkikäteen paljon talkootyötä - myös rahaa se vaatii!

Maanantai 23.2.2015 - -Esko Erkkilä-

Elämme vaalitilaisuuksien järjestämisessä kiihkeintä aikaa tai oikeastaan voidaan todeta, että kohta alkaa vaalitilaisuuksien järjestämisessä kiihkein aika.

 

 

Joku vaaliteltalla ehdokkaita jututtamassa käyvä ei ehkä tiedä sitä monipuolista talkootyötä, joka tarvitaan onnistuneen vaalitilaisuuden järjestämiseksi. Oletan, että tarvittavan talkootyön luonne ja määrä on jäänyt hämäräksi monelle ehdokkaallekin.

 

 

Omaan jonkinmoista kokemusta onnistuneen vaalitilaisuuden järjestämisestä ja teen tässä jutussa pienen pintaraapaisun siihen talkootyöhön, jota tarvitaan vaalitilaisuuden järjestämisessä.

 

 

Selvyyden ja yksinkertaisuuden vuoksi teen listauksen ns. ranskalaisin viivoin:

 

 

 • päivämäärästä sopiminen ehdokkaiden/kunnallisjärjestön/piirijärjestön kanssa
 • vastuuhenkilöiden nimeäminen, talkooporukan hankkiminen
 • tarvittavien lupien hankkiminen
 • mahdollisesta ilmoituksesta huolehtiminen
 • paikkavaraus/tilavaraus, tilattava kaupungilta sähkökaapin avaaja tai noudettava sähkökaapin avain torivalvojalta
 • ennakkovalmistautuminen siten, että ainakin seuraavat tarvikkeet ovat valmiina henkilöauton peräkärryssä jo edellisiltana
  • telttakatos, julisteiden esittelytelineet
  • tarjoilupöydät, pöytäliinat, matot, roska-astiat, harjat, lumilapiot,  jatkojohdot/jatkojohtokelat (varauduttava ns. voimavirtarasioihin), hiekoitusvälineet ulkotilan turvallisuuden takaamiseksi
  • äänentoistolaitteet
  • kahvinkeittimet, termarit

 • tarvittavat hankinnat on tehtävä viimeistään vaalitilaisuutta edeltävänä päivänä
  • kertakäyttöastiat ja tarjoiluvälineiden varaaminen ”miljoonalaukkuun”
  • kahvit, sokerit, piparkakut, keksit, pullat, makeiset
  • vesikanisterit täytettävä kahvinkeittoa varten

 • tapahtumapaikalle on mentävä pari tuntia ennen tilaisuuden alkamista, sillä osaston rakentamiseen kuluu aikaa
 • tapahtumapaikalla ensimmäinen tehtävä on laittaa kahvinkeitin ”tulelle”, sillä pitokeittimessä (=perkolaattori) kahvin valmistuminen kestää lähes tunnin

 

Toritilaisuudessa ja sen järjestämisessä on pidettävä hyvät henkilökohtaiset suhteet osaston naapureiksi tulevien torikauppiaiden ja myös muiden puolueiden talkoolaisten kanssa. Mm. sähkövirtaa pitää aina antaa omasta jatkojohtokelastaan naapureille! On muistettava, että torinaapurit pitää kutsua ensimmäisenä maistelemaan kahvia.

 

 

 

***************

 

 

Vaalitilaisuuden jälkeen talkoolaisille alkaa kova työ osaston purkamisessa.

Tässä pari kuvaa, kun Keskustorilla 21.2.2015 järjestämämme vaalitilaisuuden tarvikkeet lastattiin peräkärryyni ja henkilöautoni takakonttiin!

 

 

 

 

talkoot1

 

 

Tarvikkeet lastataan henkilöauton peräkärryyn, josta esim. kunnallisjärjestön puheenjohtaja ne pystyy seuraavana päivänä laittamaan autotalliin kuivumaan, kahviporot kompostiin ja roskat sekä käytetyt tarjoiluvälineet omaan jäteastiaansa.

 

 

 

 

talkoot2

 

 

Auton takakonttiin suloiseen sekamelskaan sullotut tarvikkeet pitää seuraavana päivänä lajitella ja varastoida odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

 

 

 

 

**************

 

 

 

 

talkoot3

 

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö esittelee ylpeänä perkolaattorikeittimen, jonka hankimme kahvinkeittoa varten viime vuoden lopulla.

 

 

Perkolaattori maksoi lähes 300 euroa, mutta oma on aina oma!

 

 

*************

 

 

Vaalitilaisuuden jälkeen eräs asia on se, että tilaisuudesta kertyy kustannuksia ja kukapa niistä muu vastaisi, kuin talkooporukan vetäjä.

 

 

Kuitit pitää säilyttää huolellisesti, liimata ne A4-arkille ja tehdä selvitys jokaisen kuitin summasta.  Kuiteista pitää tehdä tilaisuuskohtainen koontilasku, jonka sitten seuraavassa kokouksessa tuo esim. yhdistyksen varapuheenjohtajan hyväksyttäväksi ja joka puolestaan toimittaa sen tilinpitäjän maksettavaksi.

 

 

Voin kokemuksesta todeta, että pienenkin tilaisuuden kustannukset kohoavat aina yli sadan euron, joten omaa rahaa on aina yhteisten rientojen rahoittamisessa kiinni muutama sata euroa.

 

 

 

 

talkoot4

 

 

No, tulikin mieleen, että Keskustan Vaalibussin vierailusta Keskustorille 21.2.2015 kertyi minulle maksettavaksi erilaisia maksuja 135,94 € - pitääpä tehdä niistä koontilasku!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perkolaattori, perkolaattorikeitin, vaalitilaisuuden järjestäminen,