Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Pääministeri Katainen ja valtiovarainministeri Urpilainen saivat taas aihetta iloon

Lauantai 11.5.2013 - -Esko Erkkilä-

On helppo arvata, että pääministeri Jyrki Kataisen ja valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen taustajoukoissa oli eilen riemu ylimmillään, sillä saimme Tilastokeskukselta vankkaa tietoa, että kaksikko on onnistumassa tavoitteessaan.

 

Kaksikon tavoite kun näyttää olevan ajaa Suomen talous täystuhoon.

 

Tilastokeskus kertoi eilen, että teollisuuden uusien tilausten arvo oli vuoden 2013 maaliskuussa 11,3 prosenttia pienempi kuin vuotta aikaisemmin maaliskuussa.

 

Tammi-maaliskuussa tilaukset vähenivät Tilastokeskuksen mukaan 10,0 prosenttia vuoden takaisesta.

 

 

tilastokeskus

 

Tässä kuva eilen ilmestyneestä Tilastokeskuksen katsauksesta, jossa kerrotaan Suomen talouden alamäestä.


Vain viime vuoden lokakuu ja hieman myös marraskuu olivat näillä mittareilla arvosteltuina paremmat kuin edellisvuonna samana kuukautena.

 

Huomaatte, että maaliskuussa 2012 teollisuuden uusien tilausten arvo aleni 11,2 % vuoden 2011 luvuista.

 

Eilen julkistettu tulos kertoo, että tämän vuoden maaliskuussa teollisuuden uusien tilausten arvo aleni viimevuotisesta tasosta peräti 11,3 %! Suomen talouselämä on hirvittävässä syöksyssä!

 

Jos lasketaan yhteen kahden peräkkäisen vuoden maaliskuussa tapahtunut talouden alamäki, olemme karun totuuden edessä.


**********

 

Ei voi olla oikein, että Suomen keskeisimmillä paikoilla on henkilöt – pääministeri Jyrki Katainen ja valtiovarainministeri Jutta Urpilainen – jotka ovat täydellisiä poliittisia broilereita. Heillä kummallakaan ei ole pienintäkään kokemusta yritysmaailmasta!

 

On muistettava, että vain yritysmaailma ja yritysten menestyminen luo hyvinvointia kansakunnalle.

 

Hyvinvointia eivät tuo poliittisesti valitut kuntien ja valtionhallinnon satraapit – heistä on tavalliselle kansalle vain kuluja.

 

Hyvinvointia luovat ne yrityksissä työskentelevät hitsaajat, levysepät, käynninvarmistajat, prosessimiehet ja –naiset, jotka valmistavat tuotteita, joilla on markkinoita. Yritysten markkinointiväki toimii etulinjassa suomalaisten hyvinvoinnin turvaajina – eivät ne kymppitonnin palkalla toimivat kaikenmaailman kuntamaailman ”konsernijohtajat”, ”maankäyttöjohtajat”, ”yhteysjohtajat” ja muut turhantoimittajat, joille kuntalaiset joutuvat maksamaan palkan.

 

Suomen kansa on viisasta ja sitä todistaa mm. se, että työväestön keskuudessa Keskustan kannatus on ohittanut SDP:n kannatuksen!

 

Joudumme katselemaan Suomen alasajoa vielä kaksi vuotta ja on selvää, että väärille urille Kataisen luotsaamaa kansantaloutta ei pystytä hetkessä oikaisemaan.

 

Nyt on kaikkien jo asennoiduttava siten, että Kataisen hallituksen maatamme raunioittava toiminta on loppulaulua vailla.

 

On toivottava, että myös kokoomuksen järkevät voimat tiedostavat tosiasiat ja alkavat toimiin, jotta Kataisen hallitus ei seuraavien kahden vuoden aikana ehdi tuhoamaan Suomea peruuttamattomasti.

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Jyrki Katainen, Jutta Urpilainen, Tilastokeskus, talouden alamäki, talouden alamäki jyrkkenee, fantastista,