Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keskustan puoluesihteeri ja ehdokkaat vauhdittivat aluevaaleja Tammelantorilla sekä Ylöjärvellä

Sunnuntai 16.1.2022 - -Esko Erkkilä-


Aluevaalit lähestyvät ja aktiiviset tulevat aluepäättäjät olivat kampanjoimassa eilen eli lauantaina 15.1.2022 Tammelantorilla sekä Ylöjärvellä Villen Kaupan pihalla.

 

Tammelantorilla olivat Keskustan lisäksi kampanjoimassa kristillisdemokraatit, perussuomalaiset sekä pienellä osasollaan myös demarit.

 

 

IMG_4816.JPG

 

Tammelantorilla oli vankka joukko keskustalaisia puheenjohtajansa Matti Järvisen sekä kunniapuheenjohtaja Matti Kaperin johdolla.

 

 

IMG_4829.JPG

 

Keskustan puoluesihteeri Rikka Pirkkalainen piti Ylöjärvellä hyvän puheen, jossa hän totesi kaikkien muiden puolueiden joutuvan näissä vaaleissa vastaamaan Keskustan esittämiin haasteisiin.

 

 

IMG_4825.JPG

 

Sain aikoinaan toimia kahdeksan ja puoli vuotta Ylöjärven kaupungin luottamushenkilönä, kun kuuluin Viljakkala-neuvostoon – kaksi vuotta varapuheenjohtajana, kaksi vuotta rivijäsenenä ja lopuksi neljä ja puoli vuotta puheenjohtajana.

 

Nyt Viljakkalasta on aluevaaliehdokkaana Matti Särkilampi (oikealla), Kurusta Minna Sarvijärvi sekä Ylöjärveltä Leena Risku.

 

 

IMG_4820.JPG

 

Minna Sarvijärven leipomat piparkakut olivat Ylöjärven tilaisuuden parasta tarjoilua!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Keskustan puoluesihteeri ja ehdokkaat vauhdittivat aluevaaleja Tammelantorilla sekä Ylöjärvellä, Tammelantori, Villen Kauppa Ylöjärvi, Leena Risku, Minna Sarvijärvi, Matti Särkilampi, Viljakkala, Viljakkala-neuvosto, Kuru,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini