Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Juuresten viljely työllistää vielä talvellakin!

Lauantai 15.1.2022 - -Esko Erkkilä-


Juuresten viljeleminen työllistää ympäri vuoden ja siitä sain jälleen kokemusta, kun eilen kävin noutamassa perunoita, porkkanoita, palsternakkoja sekä kyssäkaaleja mökin kellarista.

 

Juurekset ovat säilyneet hyvin ja varastointitappiota ei ainakaan vielä ole tullut.

 

Juuresten noutaminen on aina hikinen homma, sillä emme aurauta mökkitiemme viimeistä sadanviidenkymmenen metrin pituista pätkää, joten tuo matka pitää kahlata umpihangessa.

 

 

IMG_4809.JPG

 

Olishan noita voinut enemmänkin noutaa, mutta kyllä näidenkin noutamisessa hiki nousi pintaan.

 

 

IMG_4808.JPG

 

Lumi oli laskenut niin paljon, että pystyin peruttamaan hankiosuudella pikkuisen pätkän ja se lyhensi juurikkaiden kantomatkaani.

 

************************

Meiltä aikoinaan pakkolunastettiin neljä hehtaaria Majajärven liikennepaikan alle ja nyt taas pohjoisen suunnasta kohti etelää matkannut puutavarajuna joutui odottamaan ohittavaa pikajunaa.

 

Tavarajunien odotteleminen pitäisi saada loppumaan Tampereen ja Seinäjoen välillä ja sehän onnistuu vain sillä, että koko matkalle rakennetaan kaksoisraiteet!

 

Kannatan kaksoisraiteiden rakentamista!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Juuresten viljely työllistää vielä talvellakin!, juurekset, peruna, porkkana, palsternakka, kyssäkaali, kaksoisraide Tampere-Seinäjoki -radalle, Majajärven liikennepaikka,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini