Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keskustalla riittää päteviä puheenjohtaja- ja puoluesihteeriehdokkaita!

Torstai 17.5.2012 - -Esko Erkkilä-

Pirkanmaan Keskustajärjestöt järjestivät Keskustan Puheenjohtajapaneelin Tampereen Yliopistolla tiistaina toukokuun 15. päivänä.

 

Puheenjohtajapaneelissa olivat mukana Timo Kaunisto, Tuomo Puumala ja Juha Sipilä.

 

Kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen ei ehtinyt tilaisuuteen, mutta hän kävi esiintymässä tamperelaisille Äitienpäivänä.

 

Juha Sipilä kävi esittäytymässä Tampereella edellisperjantaina, mutta Puumala ja Kaunisto olivat tämän kisan aikana ensimmäistä kertaa esiintymässä tamperelaisille – toki molemmat ovat aiemmin useasti käyneet esiintymässä Tampereella.

 

matleena

 

Tilaisuuden järjestäjinä toimivat Tampereen Keskustajärjestöt ja järjestämisvastuu oli pääasiassa Keskustanaisilla ja Keskustanuorilla.

Tässä Keskustanuorten toiminnanjohtaja Matleena Mikkonen asettelee opasteita yleisön ohjaamiseksi oikeaan luentosaliin Tampereen Yliopistolla.

 

Pirkko_Vuolle

 

Pirkanmaan Keskustanaisten toiminnanjohtaja kunnallisneuvos Pirkko Vuolle oli tilaisuuden toisen pääjärjestäjän edustajana paikalla.

 

Arto_puheenjohtajana_15.5.2012

 

Kansanedustaja Arto Pirttilahti toimi tilaisuuden jämäkkänä johdattelijana.

Pirttilahti on Rovaniemen puoluekokouksessa ehdolla Keskustan varapuheenjohtajaksi ja hänellä onkin siihen tehtävään hyvät mahdollisuudet.

 

Kolme_puheenjohtajaehdokasta

 

Paikalla olleet puheenjohtajaehdokkaat keskustelivat ennen tilaisuuden alkamista kaikkia kiinnostavista aiheista. Takana näkyy Antti Varis, joka puoluesihteeriehdokkaana esittäytyi ensimmäistä kertaa tamperelaisille.

 

Juha_Sipila

 

Juha Sipilä painotti toimintansa pohjautuvan ihmisyyteen, kestävään talouteen ja realistiseen luontosuhteeseen.

Sipilä korosti, että työn ja perheen yhteensovittaminen on tärkeää. Hän painotti yritysjohtajan kokemuksella, että johtamisella luodaan olosuhteet viihtyvyydelle ja kaikkinaiselle hyvinvoinnille.

Loppupuheenvuorossaan Sipilä totesi, että Rovaniemen puheenjohtajavalinta on johtajuuden vaali.

 

Tuomo_Puumala

 

Tuomo Puumala nauratti yleisöä, kun hän totesi näyttävänsä päivä päivältä yhä enemmän Urho Kekkosta!

Ylisukupolvisen ajattelun tarve oli Puumalan mielestä asia, jota pitäisi pystyä edistämään.

Puumala mainitsi konkreettisina kehitettävinä seikkoina tiet, radat, laajakaistat ja suomalaisen ruoan. Kiitokset tästä luettelosta Tuomolle!

Omina valtteinaan Keskustan puheenjohtajaksi Tuomo Puumala mainitsi nuoruutensa, tuoreutensa ja kokemuksensa.

 

Timo_Kaunisto

 

Timo Kaunisto kertoi tulevansa suoraan rypsin- ja rapsinkylvöistä Tampereelle!

Kaunisto kertoi, että hän haluaa olla keskustalainen omatunto. Aina siitä ei ole saanut heti kiitosta, mutta hetken kuluttua kiitosta on satanut.

Kyläpolitiikka pitää tuoda koko Suomeen, oli Kauniston toteamus, jolla hän varmaankin viittasi Kokoomuksen kuntahuuhailuihin.

Pidin Kauniston maininnasta, kun hän totesi, että miekkaa on heilutettava S- ja K-ryhmien yllä, sillä ne vievät monopolistisella toiminnallaan montaa asiaa Suomessa väärään suuntaan.

Kaunisto totesi itsestään, että hänellä on jalat tiukasti maassa, mutta hän näkee pitkälle.

 

 

Antti_Varis1

 

Puheenjohtajapaneelin lopuksi esiintynyt puoluesihteeriehdokas Antti Varis teki vakuuttavan vaikutuksen.

Hän linjasi mielestäni aivan oikein, että puoluesihteerin pitää keskittyä puolueen toiminnan johtamiseen – politiikan tekijöitä Keskustan organisaatiossa on tarpeeksi.

Tutustuminen Varikseen oli paikallaan, sillä nyt tamperelaiset tietävät, että puoluesihteeriksi on ainakin kaksi hyvää vaihtoehtoa; Antti Varis ja Sami Kilpeläinen!

 

Kiitän Keskustanuoria ja Keskustanaisia hienon tilaisuuden järjestämisestä – saimme paljon uusia ainespuita niille päätöksille, joita puoluekokousedustajat saavat Rovaniemellä tehdä!

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Juha Sipilä, Tuomo Puumala, Timo Kaunisto, Antti Varis, Arto Pirttilahti, Pirkko Vuolle, Matleena Mikkonen, Keskustan jäsenäänestys,