Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Osaavat ne!

Sunnuntai 26.5.2019 - -Esko Erkkilä-

Lions Club Ylöjärvi/Keijärvi ja Lions Club Ylöjärvi/Teivo järjestävät yhdessä aina toukokuun lopulla Ylöjärven Markkinat Kauppakeskus Elon paikoitusalueella.

 

 

Eilen oli ”se päivä”!

 

 

Markkinoilla oli paljon nähtävää ja nyt kerron siitä riehakkaasta toiminnasta, jota maamme kärkipolitiikot tarjosivat markkinayleisölle.

 

 

Ilottelun vauhdittajina toimivat maamme kaksi ehkä merkittävintä politiikan taitajaa eli eurovaaliehdokas Mauri Pekkarinen ja kansanedustaja Ben Zyskowicz.

 

 

 

IMG_1507.JPG

 

 

Kyllä nämä osaavat eli vasemmalta Arto Pirttilahti, Mauri Pekkarinen, Sari Tanus sekä Ben Zyskowicz!
 

 

 

IMG_1501.JPG

 

 

Hymy on herkässä eli Mauri Pekkarinen, Ben Zyskowicz ja Arto Pirttilahti.

 

 

 

IMG_1500.JPG

 

 

Tässä on poliittista kokemusta 2 x 40 vuotta!

 

 

 

IMG_1497.JPG

 

 

Tänään saamme illalla jännittää, että miten paljon numero 33 saa ääniä EU-vaaleissa!

 

 

 

IMG_1495.JPG

 

 

Totesin Benille, että vasta nyt tapaan hänet henkilökohtaisesti ensimmäisen kerran - mukava kokemus!

 

 

 

IMG_1493.JPG

 

 

Kimmo Sasilla on tapanaan kuljettaa mukanaan tavallista suurempaa nimikylttiä!

 

 

 

Aikamoisia velikultia ja kristillisdemokraattien Sari Tanus myös mukana!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ylöjärven Markkinat 2019, Ylöjärven Markkinat, Lions Club Ylöjärvi/Keijärvi, Lions Club Ylöjärvi/Teivo, Arto Pirttilahti, Mauri Pekkarinen, Sari Tanus, Ben Zyskowicz, Kimmo Sasi,

Kokoomus luulee, että sen lahtilistalla olleet kunnat ja niiden kuntalaiset ovat unohtaneet menneet

Tiistai 29.7.2014 - -

Kaikilla on tuoreessa muistissa se kiihko, jolla Kataisen-Urpilaisen-Virkkusen hallitus oli lahtaamassa hyvin toimivat kunnat ja keskittämässä kaiken toiminnan maakuntien keskuskaupunkeihin.

 

Kataisen, Urpilaisen ja Virkkusen kiihkoon yhtyivät täysillä keskuskuntien kokoomuslaiset, jotka kuvittelivat pääsevänsä kukkoina tunkiolle esimerkiksi Tampereen kehyskuntien kustannuksella.

 

Kiihko oli kova, mutta tuloksena heillä oli Keskustan jäntevän toiminnan tuloksena pannukakku.

 

 

************

 

 

 

Kataisen, Urpilaisen ja Virkkusen surkea yritys ajoi karille ja syylliset ovat tehneet johtopäätökset hankkeensa epäonnistumisesta ja lähtivät livohkaan – Katainen sekä Virkkunen Brysseliin ja Urpilainen omiensa puremana takavasemmalle.

 

 

Ihmettelen erityisesti kokoomuksen kuntauudistussuunnitelmien myötäjuoksijoita, jotka nyt ravaavat maakunnissa erilaisissa kesätapahtumissa ja kalastelevat suosiota ensi kevään järjestettävien eduskuntavaalien tiimoilta.

 

Kuinka kehtaavatkin kalastella kunnissa, joita olivat hetki sitten poistamassa Suomen kuntakartalta!

 

 

Kokoomuksen maakunnalliset "kuntauudistajat" ovat ottaneet avukseen ainakin Pirkanmaalle Ben Zyskowicz´n, joka erilaisilla markkinoilla ja kesätapahtumissa puuhaa pirkanmaalaisten eduskuntavaaliehdokkaiden apupoikana.            

 

 

************

 

 

 

Pitäjien ja kylien kesätapahtumissa ovat aktiivisesti esiintyneet myös keskustalaiset kansanedustajaehdokkaat.

 

He voivatkin esiintyä maakunnan erilaisissa kesätapahtumissa pystypäin, sillä Keskusta on koko ajan johdonmukaisesti puolustanut mm. Pirkanmaalla Tampereen kehyskuntien olemassaoloa ja toiminut sen myötä asukkaiden elinolosuhteiden turvaamiseksi.

 

 

Toivon, että pirkanmaalaiset muistavat kevään eduskuntavaaleissa niitä, jotka Kataisen-Urpilaisen-Virkkusen –hallituksen ahdistavimpina aikoina jaksoivat puolustaa Tampereen kehyskuntien ja myös Tampereen ”uloimmalla kehällä” sijaitsevien kuntien kuntalaisten etua!

 

Saimme erävoiton ja nyt kevään eduskuntavaaleissa on huolehdittava, että emme sorru taannoisten "kuntauudistajien" ruusuisiin, mutta katteettomiin kosintoihin!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kataisen-Urpilaisen-Virkkusen -hallitus, kuntauudistus, kuntakohellus, kehyskunnat, kehyskuntien lahtaaminen, Ben Zyskowicz, kesätapahtumat, kylien kesätapahtumat, kuntien kesätapahtumat, Jyrki Katainen, Jutta Urpilainen, Henna Virkkunen,

Tekikö pääministeri Jyrki Katainen puolueensa kannalta virhearvioinnin, kun todennäköisesti etukäteen hyväksyi Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jan Vapaavuoren Suomen holtitonta rahan jakamista Espanjalle puolustavan puheenvuoron?

Sunnuntai 15.7.2012 - -Esko Erkkilä-

Kokoomus on onnistuneesti käyttänyt toimintaperiaatteenaan kahden kärjen taktiikkaa.

 

Kahden kärjen taktiikka on tuonut Kokoomukselle tulosta valtakunnallisesti, mutta myös suurissa kaupungeissa.

 

Kokoomuksen valitsema taktiikka on käytännössä sitä, että useista keskeisistä asioista kokoomuslaiset esittävät julkisuudessa täysin vastakkaisia mielipiteitä.

 

Vastakkaisten mielipiteiden esittämisellä Kokoomus pyrkii haalimaan puolueena mahdollisimman suuren äänimäärän vaaleissa.

 

Vakuuttavan näytön Kokoomuksen kahden kärjen politiikasta suomalaiset ja valitettavasti myös koko Eurooppa sai, kun perjantaina 13.7.2012 tuli julkisuuteen kahden merkittävän kokoomuslaisen tyystin toisistaan poikkeavat näkemykset eurotalouden hoitamisessa.

 

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jan Vapaavuori oli torstaina 12.7.7.2012 antanut Helsingin Sanomille haastattelun, jossa hän selkeästi asettui puolustamaan Espanjan pankeille annettavaa vakuudetonta rahan kylvämistä.

 

Vapaavuoren haastattelu julkaistiin Helsingin Sanomissa perjantaina 13.7.2012 ja kaikille on täysin selvää, että Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajan kannanotot on etukäteen hyväksynyt Kokoomuksen puheenjohtaja eli tässä tapauksessa Suomen pääministeri Jyrki Katainen.

 

Kokoomuksen kahden kärjen toimintapolitiikka varmistui, kun samaisena perjantaina ja heinäkuun 13. päivänä Kokoomuksen kokenut kansanedustaja Ben Zyskowicz totesi Ylen ykkösaamussa, että hallituksen linja vakuuksien vaatimisesta on täysin oikein!

 

Kupletin juoneen kuului, että Turkista lomamatkaltaan tavoitettu pääministeri Jyrki Katainen sanoi tiedotteessaan, että Suomi voi osallistua lainaohjelmaan vain, jos Suomi saa Euroopan rahoitusvakausvälineen kautta annettavalle takausosuudelleen vakuudet.

 

Tiedotteellaan Katainen veti maton Vapaavuoren jalkojen alta, vaikka varmasti oli etukäteen hyväksynytkin Vapaavuoren Helsingin Sanomien haastattelussa ilmaiseman kannan!

 

Keskustan kanta Espanjan ja Italian pankkien tukemiselle on selkeä EI.

 

Olin paikalla, kun Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä linjapuheessaan Rovaniemellä 10.6.2012 totesi asiasta sanatarkasti näin:

 

”...sanomme kyllä tiukemmalle talouskurille ja ei liittovaltiokehitykselle. Meillä on ollut perusteet ja ymmärrystä pienten euromaiden tukemiselle, koska olemme sitä kautta auttaneet paitsi itseämme myös koko Eurooppaa.

 

Suurten maiden, kuten Espanjan ja Italian auttamiseen perusteet eivät enää riitä. Yhteisvastuun raja tulee vastaan.

Keskustan mielestä jokaisen maan on vastattava pankkijärjestelmänsä toiminnasta. Espanjan on pelastettava espanjalaiset pankit. Näin Suomessakin tehtiin 90-luvun pankkikriisissä.”

 

 

Yhteenvetona viime perjantain tapahtumista voidaan ennustaa, että Kokoomuksen horjahtelu ja kahden kärjen politiikka rahan syytämisessä Espanjalle tulee merkitsemään puolueen kannatuksen nopeaa hupenemista.

Heinäkuun kolmannentoista päivän tapahtumat 2012 saattavat koitua Kokoomukselle todella surkeiksi!

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Eurotalous, Espanjan pankkien tukeminen, Kokoomuksen kahden kärjen politiikka, Jyrki Katainen, Jan Vapaavuori, Ben Zyskowicz, Juha Sipilä, .