Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keskustan vaalitappiossa on vahva itu menestymiseen seuraavissa vaaleissa

Tiistai 19.4.2011 - -Esko Erkkilä-

Ehdin vaalipäivän iltana, vasta lähellä puolta yötä, Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön vaalivalvojaisiin Sentteriin.

Tunnelma ei ollut katossa, mutta kuitenkin luottavainen tulevaisuudelle. Totesimme yhteisesti, että tästä on vain yksi suunta – ylöspäin!

Iloitsimme Arto Pirttilahden ja Mikko Alatalon hyvää vaalimenestystä – persuhuumassa Pirkanmaan Keskustan oli tyytyminen kahteen kansanedustajaan.

Vaalivalvojaisväki veikkasi, että kuinka nopeasti Timo Soini joutuu pettämään äänestäjilleen antamansa lupaukset – ilmeisesti jo Jyrki Kataisen vetämissä alustavissa hallitustunnusteluissa!

Mikko Alatalo saapui lähimmän tukijoukkonsa kanssa Sentteriin puolen yön maisemissa ja se loi vaalivalvojaisille oman luottavaisen tunnelmansa.

 

pict1193.jpg 

 

Mikko innostui analysoimaan vaalitulosta Sentterin asiakaspalvelutiskin takaa.

Kysyin, että kuinka paljon lähemmäs puhemiestä hän nyt kolmannen kauden kansanedustajana siirtyy istumajärjestyksessä. Mikko ennakoi, että ilmeisesti ainakin yksi penkkirivi tulee plussaa kolmannesta kaudesta!

Artsi taitaa joutua aloittamaan senaattoriuransa takapenkiltä on agrologiveli Eskon veikkaus!

 

pict1201.jpg

 

Vaalilautakuntatyöskentelystä illan myöhäistunteina vapautuneet Eeva Tuokko (oikealla) ja hänen vierellään Ritva Erkkilä sekä Mikon ydintiimiin kuuluva pariskunta kuuntelivat kolmannelle kaudelle paikkansa varmistaneen kansanedustaja Mikko Alatalon analysointia vaalituloksesta. 

 pict1202.jpg

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö ry:n puheenjohtaja Antti Juva oli pikkutunneilla vaalituloksen vahvistuttua luottavainen keskustalaisten menestymisestä seuraavissa kunnallisvaaleissa - työtä se toki vaatii, mutta näiden eduskuntavaalien kokemukset ovat hyvä pohja työn oikealle suuntaamiselle.

 

-Esko Erkkilä- 

 

 

  

 

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sentteri, Mikko Alatalo, Arto Pirttilahti, Antti Juva, Eeva Tuokko, Ritva Erkkilä, Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö, koska Soini pettää äänestäjänsä ensimmäisen kerran?,