Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Sipilä teki oikean valinnan

Torstai 11.6.2015 - -Esko Erkkilä-

Tunnustan kuuluneeni niihin keskustalaisiin, jotka vaalituloksen ratkettua ja hallitustunnustelujen alkuvaiheissa kannattivat SDP:n ottamista hallitukseen.

 

 

Nyt on jokaisen nähtävissä, että punamultaa kannattaneet keskustalaiset eivät olleet oikeassa.

 

 

Myös minä tunnustan olleeni väärässä, mutta onneksi minä en ollut lopullisen päättäjän paikalla, kun Keskustalle valittiin hallituskumppaneita.

 

 

Punamullan kannattajien puolustukseksi on toki todettava, että ehkäpä SDP:n kannanotot valtakunnan asioiden kuntoon laittamisesta olisivat hallituspuolueena hieman toiset kuin sen kannanotot oppositiopuolueena nyt ovat.

 

 

Joka tapauksessa SDP:n änkyrämielipiteet ovat nyt sellaisia, että ne eivät lupaa ruusuista tulevaisuutta entiselle mahtipuolueelle.

 

 

SDP:n sisäinen hajaannus hämmentää äänestäjiä ja se vauhdittaa puolueen ajautumista entistä kauemmas vallan kammareista.

 

 

 

Tässä tilanteessa on jälleen kerran muistettava suurella kunnioituksella Anneli Jäätteenmäkeä, joka Keskustan puheenjohtajana toimiessaan kaatoi Paavo Lipposen ja joka tapahtuma aloitti SDP:n yhä kiihtyvän suosionmenetyksen.

 

 

 

Kokeneet keskustalaiset muistelevat, että Kokoomuksen kelkkaan lähteminen on aina merkinnyt Keskustalle vaikeuksia seuraavissa vaaleissa.

 

 

Olen ”virkaiältäni” niin nuori keskustalainen, että en omaa mainitusta väitteestä omakohtaista kokemusta.

 

 

********************

 

 

Lehdistön revittely Sipilän hallituksen ”huonosta” hallitusohjelmasta on sensaatiohakuista ja vailla totuuspohjaa.

 

 

Jos edellinen Kataisen/Stubb:n hallitus olisi toiminut Suomen parhaaksi, niin Sipilän hallituksen nyt nähdyn mukaisia linjauksia ei olisi tarvittu.

 

 

Mutta kun ei, niin ei!

 

 

Sipilän hallituksen hallitusohjelma on tiukkaa luettavaa kaikille suomalaisille, mutta maahan on vihdoinkin saatava järjestys ja se vaatii sellaisia toimenpiteitä, jotka on kirjattu Sipilän hallituksen hallitusohjelmaan!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sipilän hallituksen hallitusohjelma, Sipilän hallitusohjelma, Juha Sipilä, SDP:n alamäki, Anneli Jäätteenmäki, Paavo Lipponen,

SAK:n ennen vuoden 2007 eduskuntavaaleja hyllyttämä TV-mainos on kohonnut YouTuben suursuosikiksi

Sunnuntai 6.2.2011 - -Esko Erkkilä-

Harva mainos saa niin suuren suosion, kuin on saanut SAK:n laatima, mutta ennen julkaisemista hyllyttämä mainospätkä, jota piti rummuttaa ainakin televisiossa ja elokuvateattereissa ennen vuoden 2007 eduskuntavaaleja.

Kyseessä on näyttelijä Oiva Lohtander´n hahmon ympärille luotu kuva rikkaasta porvarista, joka pilkkaa sitä, että eiväthän duunarit edes äänestä. Mainoksen lopussa juontaja sitten patistaa duunareita äänestämään.

Mainospätkä on ainakin kahtena eri taltiointina nähtävissä YouTube´ssa.

Mainokset voi omin silmin katsella www.youtube.com –osoitteesta vaikkapa ”SAK:n mainos” –haulla.

Mainoksia on nyt katsottu 133.000 kertaa, joten SAK voi olla hyvin tyytyväinen saamaansa suosioon! Mainoksen laatijoilla ja maksajilla on kuitenkin surkea olo, sillä mainoksella on ollut täysin vastakkainen vaikutus, kuin sen laatijat aikoinaan kaavailivat.

Ökyporvaria kuvaava SAK:n mainos, vaikka sitä ei kertaakaan missään virallisesti näytetty, oli eräs niitti SDP:n vaalitappiolle vuoden 2007 eduskuntavaaleissa.

SDP:n roolista SAK:n piikkiin menneen TV-mainoksen todellisena tilaajana on saatavissa vähän tietoa. Mahalaskuun päättynyt yritys tukki vuorenvarmasti niiden suut, jotka SDP:n osuudesta jotain tietävät.

Menneistä on hyvä oppia. On hyvä oppia kilpailijoiden mokauksista ja onnistumisista, jos sellaisia löytää.

Suomen Keskustan vaaliteema huhtikuun eduskuntavaaleissa on ASIAA.

Siinä on huikea ero, kun sitä vertaa SDP:n …anteeksi SAK:n viime eduskuntavaalien alla virittelemään Lohtander-kampanjaan.

-Esko Erkkilä-

2 kommenttia . Avainsanat: SAK:n vaalimainos, Oiva Lohtander, SDP:n vaalimainos, SDP:n alamäki, ASIAA, Keskustan vaaliteema ASIAA,