Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vihreät puolustelevat intohimoisesti, kun heidän ehdokkaansa jäi rysän päältä kiinni laittomasta toiminnasta

Sunnuntai 7.4.2019 - -Esko Erkkilä-

Julkaisin fb-sivullani ja sen lisäksi ”Tampereen kuntapolitiikka” –fb-sivulla valokuvat Vihreiden Jaakko Mustakallion ja Kokoomuksen Anne-Mari Jussilan vaalimainoksista, jotka molemmat on kiinnitetty luvattomasti eläviin puihin.

 

 

 

IMG_0089.JPG

 

 

 

IMG_9410.JPG

 

 

 

Kuvat yllä.

 

 

 

Kuvien julkaisemisesta nousi erityisesti Tampereen kuntapolitiikka- sivuilla metakka, kun Vihreät puolustelivat aatetoverinsa laitonta menettelyä!

 

 

Menettely on selkeästi laitonta järkisyiden vuoksi, mutta menettely on laitonta myös niiden ohjeiden perusteella, jotka Tampereen kaupunki on antanut vaalimainonnasta 14.4.2019 järjestettävien eduskuntavaalien osalta.

 

 

Tampereen kaupungin antamat ohjeet tässä:

 

 

Yleisillä alueilla maksuttomia vaalimainospaikkoja vain mainostelineillä

Julkaistu 26.3.2019 11.28

Eduskuntavaalimainonta kaupungin mainostelineillä alkaa keskiviikkona 27.3.2019. Tampereen kaupunki tarjoaa puolueille ja valitsijayhdistyksille 17 vaalimainostelinettä eri puolilla kaupunkia. Kaupungin yleisillä alueilla ei ole muita maksuttomia mainospaikkoja, eikä mainoksia saa omatoimisesti kiinnittää esimerkiksi valaisinpylväisiin, aitoihin eikä sähkökaappeihin.

 

***********

 

Ohjeissa ei ole erikseen mainittu Tampereen kaupungin alueella kasvavia eläviä puita, mutta asiayhteydestä on jokaiselle selvää, että vaalimainoksia ei saa kiinnittää eläviin puihin.

 

 

 

Oletukseni on, että kirjoitustani vastaan pyristelevät henkilöt ovat suuntaukseltaan Vihreitä ja jos näin voittopuolisesti on, näen tilanteen eriskummallisena.

 

 

Vihreät ovat olevinaan luontoa arvostavia, mutta todellisuudessa heidän toimintansa on aivan jotain muuta.

 

 

Ajatusleikkinä jokainen voi pohtia, että millaisen ryöpytyksen Vihreät olisivat nostaneet, jos laittoman vaalimainonnan tekijänä olisivat olleet perussuomalaiset!!

 

 

Tutustukaa ”Esko Erkkilä” ja ”Tampereen kuntapolitiikka” facebook-sivuihin, niin näette kuinka intohimoisesti Tampereen Vihreät puolustelevat erään johtajansa laitonta menettelyä!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vihreä ehdokas jäi rysän päältä kiinni laittomasta toiminnasta, Vihreät kiinnitävät vaalimainoksiaan laittomasti eläviin puihin, Tampereen Vihreät, Vihreät Tampereella,

Joka puhkesi delfiinimyrsky Tampereen Vihreissä ja Tampereen Kokoomuksessa!

Maanantai 29.8.2016 - -Esko Erkkilä-

Tampereen Särkänniemi Oy:n delfinaariossa olleet neljä pullokuonodelfiiniä on viikonvaihteen aikana siirretty Kreikassa Ateenan lähellä Spatassa sijaitsevaan Attica Parkin (The Attica Zoological Park) delfinaarioon eilen.

 

 

Uuden sijoituspaikan ovat valinneet eurooppalaiset merinisäkäseläinlääkärit ja -asiantuntijat eläinten hyvinvointi tärkeimpänä kriteerinään.

 

 

”Päätös on Särkänniemen delfiinien kannalta paras mahdollinen. Delfiinit saavat isommat tilat, sitoutuneen hoitohenkilökunnan ja tarvitsemansa huolenpidon. Kuulimme laajasti alan asiantuntijoita ja kartoitimme kaikki vaihtoehdot, ja tämä oli myös EEP:n kansainvälisten merinisäkäseläinlääkärien ja -asiantuntijoiden yksimielinen sitova suositus”,...

...kertoo Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä.

 

 

Kevään kuntavaaleihin valmistautuvien Tampereen Vihreiden ja Tampereen Kokoomuksen riveissä on noussut aikasmoinen älämöly tapahtuneesta.

 

 

Vihreät ovat tietysti oma lukunsa, mutta ihmettelen, että Tampereen Kokoomus on jopa pormestari Anna-Kaisa Ikosesta alkaen tullut julkisuuteen arvostelemaan Tampereen Särkänniemi Oy:n hallituksen päätöstä.

 

 

Arvostelijat eivät tunne osakeyhtiölakiamme, kun vaativat jopa yhtiön hallituksen eroamista – osakeyhtiön hallitus on yhtiökokouksen valitsema ja hallitus voidaan vaihtaa vain yhtiökokouksen päätöksellä.

 

 

Huvittavinta on se, kun Vihreiden ”pankolla makaavat pojat” ovat suuriäänisesti vaatimassa Irene Roivaista tilille.  Kiitän Irene Roivaista suoraselkäisestä suhtautumisesta oman puolueensa ”pankolla makaavien poikien” suuntaan.

 

 

En myöskään ymmärrä Kokoomuksen kansanedustaja Sofia Vikmania, kun hän Tampereen Särkänniemi Oy hallituksen puheenjohtajana on kutsumassa koolle yhtiön hallitusta ensi tiistaille ja käsittelemään asiaa – eikö yhtiön hallituksen puheenjohtaja ole ollut itse päättämässä delfiinien siirrosta ja siirron yhteydessä noudatettavista tiedotusmenettelyistä?

 

 

Särkänniemen delfiinien kohtalosta on kuluneiden kuukausien aikana Vihreät, Kokoomus ja alun perin taisi olla eräs demarivaltuutettu keittäneet sopan, jolle nyt on eilen saatu kelpo ratkaisu.

 

 

Toivon, että nyt pääsemme keskustelemaan kevään kuntavaaleihin valmistautuvassa kaupungissamme Vanhan tavara-aseman siirrosta ja erityisesti ratikkauskovaisten hellimästä ratikasta!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Delfiinimyrsky, Delfiinit, Särkänniemen delfiinit, Tampereen Vihreät, Tampereen Kokoomus, Tampereen Särkänniemi Oy, Tampereen Särkänniemi Oy:n hallitus, Attica Park, The Attica Zoological Park, Vanhan tavara-aseman siirto, Ratikka,

Tampereen vihreät ja perussuomalaiset sekä myös muut valtuustoryhmät ovat tervetulleita Keskustan kanssa vastustamaan mieletöntä Tavase -tekopohjavesihanketta

Maanantai 5.11.2012 - -Esko Erkkilä-

Tampereen kaupunginvaltuustoon 28.10.2012 valitut valtuustoryhmät vastasivat suurimman ryhmän eli kokoomuksen ja rkp:n valtuustoryhmän asettamiin 11 kysymykseen. Niillä pohjustetaan alkavia neuvotteluja pormestariohjelmasta.

 

Pyrin osaltani tekemään kunnallisvaaleista Tavase-vaalit ja tinkimättömänä mielettömän tekopohjavesihankkeen vastustajana olin mielissäni, että Keskustan lisäksi Tampereen Vihreät sekä Tampereen Perussuomalaiset ilmaisivat julkisesti kielteisen kantansa tekopohjavesihankkeen toteuttamiselle.

 

Kokoomuksen ja rkp:n valtuustoryhmän muille esittämien kysymysten joukossa oli kysymys numero 4 ja se kuului näin:

 

 

Miten ryhmänne suhtautuu Tampereen tulevaisuusinvestointeihin? Mahdolliset priorisoinnit, toteutus- ja rahoitusmallit ja aikataulut?

 

 

Poimin vastauksista Tavase -tekopohjavesihankkeeseen liittyvät maininnat:

 

 

Vihreät

 

”TAVASE-hanketta emme näe ajankohtaisena hankkeena.”

 

 

Perussuomalaiset:

 

”Perussuomalaiset vastustavat toiminnallisesti ja taloudellisesti riskialtista Tavase-tekopohjavesihanketta.”

 

 

Suomen Keskusta…

 

…ei julkistanut vastaustaan, mutta oletan sen myötäilevän sitä valtuustoaloitetta, jonka Keskustan valtuustoryhmä teki Tampereen kaupunginvaltuuston kokouksessa 17.9.2012:


*********

 

TAVASE OY:N TILANNESELVITYS

 

Tekopohjavesiyhtiö Tavase Oy on jättänyt aluehallintoviranomaiselle hakemussuunnitelman, jolla haetaan lupaa tekopohjavesilaitoksen rakentamiselle tilanteessa, jossa Akaa, Kangasala ja Valkeakoski ovat vetäytymässä koko tekopohjavesihankkeesta. Tampereen kaupunki on taannut talousvaikeuksissa olevan yhtiön toiminnan jatkamisen.

 

Tampereen veronmaksajille tulee kertoa, että mikä on Tampereen kaupungin suunnitelma Tavasen jatkon suhteen. Vastausta vaille ovat kysymykset kolmen kunnan irtautumisen vaikutuksista hankkeeseen, Tampereen tämän hetken maksuosuudesta yhtiöön, mahdollisen investoinnin rahoitussuunnitelmasta, onko jo laadittu suunnitelma mahdollisesta Tampereen kaupungin hankkeesta irtautumisesta ja siitä johtuvan vesihuollon uuden suunnitelman tekemisestä. Kyse on merkittävästä tulevaan vaalikauteen liittyvästä ratkaisusta: tehdäänkö  noin 50 – 200 miljoonan euron investointi vai lopetetaanko hanke kirjanpidon alasajokirjauksin.

 

Keskustan valtuustoryhmä esittää nopeasti tehtävää selvitystä Tavase Oy:n tilanteesta ja sen toiminnan kustannuksista sekä esittää Tampereen kaupungin valmiuden lisäämistä vaihtoehtoisen vesihuoltosuunnitelman tekemiseksi Tavase Oy:n alasajamisen varalta.

 

Tampere 17.09.2012

 

Keskustan valtuustoryhmä


******

 

Toivottelen Tampereen Vihreät sekä Perussuomalaiset Keskustan linjalle. Se vastustaa mieletöntä tekopohjavesihanketta ja pyrkii irtautumaan siitä mahdollisimman nopeasti.

 

On ollut mieluisaa todeta, että myös Tampereen muut valtuustoryhmät ovat ilmaisseet olevansa valmiita luopumaan Tavase –hankkeesta!

 

Oletan, että lähipäivinä on suorastaan tungosta sillä tiellä, jonka lopputuloksena Tampereen kaupunki luopuu mielettömästä Tavase –tekopohjavesihankkeesta ja on valmis kirjaamaan kirjanpitoonsa runsaan viiden miljoonan euron alaskirjauksen.

 

Surullista, että Tampereen naapurikunnat joutuvat maksamaan Tavase –seikkailuistaan yhteensä n. kahden miljoonan euron suuruisen ”opintorahan”.

 

Positiivista prosessissa on kuitenkin se, että nopealla Tavasen kuoppaamisella pystytään minimoimaan veronmaksajille aiheutuvat vahingot!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tavase, Tavase -tekophjavesihanke, mieletön Tavase, Tavase ja vihreät, Tavase ja perussuomalaiset, Tavase ja Keskusta, Tampereen Vihreät, Tampereen Perussuomalaiset, Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö, Keskustan Tampereen valtuustoryhmä,

Miksi vihreillä on kova hätä peitellä tekemisiään?

Lauantai 20.10.2012 - -Esko Erkkilä-

Isossa Kirjassa kerrotaan, että Pietari ylpeili olevansa opetuslapsista uskollisin. Kovassa paikassa hänkin petti mestarinsa.

 

Opetuslapsi Pietariin verrattava olotila on nyt Tampereen vihreillä, sillä heillä on kova halu ja puoluekohtainen tarve peitellä tekemisiään.

 

Tarkoitan vihreiden osuutta Rantaväylän tunnelipäätösten runnaamisessa.

 

Vihreät saivat kokoomukselta kelpo maksun Rantaväylän tunnelihankkeen tukemisesta, sillä vastapalvelukseksi kokoomus lupasi tukea vihreitten pikaratikkataivallusta!

 

Vastapalveluskaupoissa vihreät naruttivat oikein kunnolla kokoomusta, sillä ns. pikaratikan hintalappu kohoaa tasolle 600 – 800 miljoonaa euroa!

 

Onnistuneesta kokoomuksen naruttamisesta huolimatta suru on nyt uimassa vihreitten liiviin, sillä äänestäjät muistavat aivan oikein sen, että vihreät ovat koko ajan vankkumattomasti tukeneet Rantaväylän tunnelia.

 

Saimme vihreitten käyttäytymisestä malliesimerkin torstaina Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa järjestetyssä kotoutumis- ja monikulttuurikoulutuksen järjestämässä paneelikeskustelussa.

 

 

tamkkpetra

 

SKP:n Petra Packalen (vasemmalla) esitti vihreille osoitetun kysymyksen, jossa hän kysyi, että miksi olette koko ajan tukeneet Rantaväylän tunnelihanketta.

Vihreitä paneelikeskustelussa edustanut naishenkilö selitti, että hän ei ole valtuutettuna nykyisessä kaupunginvaltuustossa!

Naishenkilön mukaan tämä merkitsisi, että vihreiden vastuu tunnelipäätöksestä ei koskisi lainkaan häntä eikä vihreitä!

Olen täysin toista mieltä vihreiden edustajan kanssa ja totean, että kokoomuksen apupuolueena vihreät kantavat täyden vastuun, että millainen Rantaväylän tunnelipäätös on Tampereella tehty.

 

Vihreät saivat alkunsa Koijärven tapahtumista vuonna 1979.

 

Kun nyt on saanut seurata Tampereen Vihreitten toimintaa esim. Rantaväylän tunnelikysymyksessä, on mahdotonta kuvitella, että kyseessä olisi sama kansanliike kuin Koijärvellä vuonna 1979!

 

Toivon, että asioiden penkominen jatkuu, sillä kansalaisilla on tarve päästä penkomaan tunkkaisimpienkin kellareiden kätköön haudatut hyvä-veli –hankkeet ja –sopimukset!

 

 

-Esko Erkkilä-

3 kommenttia . Avainsanat: Vihreät, Tampereen Vihreät, Rantaväylän tunneli, Vihreät ja Rantaväylän tunneli, Petra Packalen,

Eilinen blogikirjoitukseni herätti suurta mielenkiintoa!

Torstai 21.6.2012 - -Esko Erkkilä-

Kiitän kaikkia eilisen blogikirjoitukseni lukeneita ja sitä kommentoineita aktiivisuudesta esittämäni asian suhteen.

 

Sain sähköpostiviestejä, puhelinsoittoja, henkilökohtaisia kommentointeja ja poikkeuksellisen suuren määrän nettisivuillani kävijöitä kirjoitukseni ansiosta.

 

Lähetin kirjoitukseni hieman fiksattuna Aamulehdelle ja se julkaisi kirjoitukseni ”Lukijalta” –palstallaan  20.6.2012 – se varmaan osaltaan vaikutti, että nettisivuillani oli poikkeuksellisen vilkasta.

 

Aamulehtiotsikko

 

Aamulehti huomioi mielipidekirjoitukseni jo etusivullaan, sillä lehden nimen alla oli 20.6.2012 alaotsikko:


Palvelut: TKL korjauttaa yhä bussejaan Virossa, vaikka kaupungin oma tuotanto on tehostunut."

 


Aamulehtieskonkirjoitus20062012

 

 Sivulla B24 julkaistu kirjoitukseni kuului näin:

 

”Halutaanko palvelut ulkomaille?

 

Tampereen Infratuotanto Liikelaitos on onnistunut liikelaitoksen tehostamisessa hyvin.  Onnistuminen koskee myös korjaamotoimintoja, joka merkitsee mm. Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen sinisten bussien kunnossapidon ja korjaamisen tehostumista.

 

Kaupungin oman tuotannon tehostumisesta huolimatta TKL korjauttaa bussejaan Virossa.

 

Hämmästys oli suuri, kun TKL:n johtokunnan puheenjohtaja kaupunginvaltuustossa 18. kesäkuuta kehua retosteli virolaisten bussikorjaamoiden hyvää työn laatua ja halpaa hintaa

 

Puheenvuoro oli isku suomalaista ja tamperelaista työtä vastaan.

 

Tampereen Infratuotanto Liikelaitoksen tehostamistoimenpiteet ovat pelastaneet kaupungin oman tuotannon säilymisen laajemmaltikin. Infran kokemukset osoittavat, että myös kaupungin oma tuotanto pystyy olemaan tehokasta – kaikkea ei tarvitse ulkoistaa!

 

Haluavatko päättäjät ulkoistaa bussien korjaamisen ohella myös muut Tampereen kaupungin palvelutoiminnot ulkomaille?

 

 

 

Esko Erkkilä

Tampereen Infratuotanto Liikelaitoksen johtokunnan varapuheenjohtaja, kesk”

 

 

Toivon, että blogikirjoitukseni ja sen Aamulehdessä julkaistu ”miedompi” versio vauhdittavat keskustelua siitä, että...


...onko meidän Tampereella ja koko Suomessa pakko siirtää kaikki palvelutoiminnot Suomen ulkopuolelta tapahtuviksi!

 

Vastaan omasta puolestani ja vastaukseni on VAHVA EI!

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Petri Siuro, Tampereen Vihreät , Vihreät De Gröna, Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitos, bussien korjaaminen Virossa, suomalaisen työn halveksiminen, Tampereen kaupunginvaltuusto 18.6.2012, ulkoistaminen, ulkoistaminen Viroon, TKL, Tampereen Infra,

Kuinka laajaa kotimaisen ja tamperelaisen työn halveksunta on Tampereen päättäjien piirissä?

Keskiviikko 20.6.2012 - -Esko Erkkilä-

Seurasin Tampereen kaupunginvaltuuston kokousta internetin välityksellä maanantaina 18.6.2012.

 

Kaupunginvaltuutettu Hellä Asumaniemi (SDP) otti kokouksen ensimmäisessä puheenvuorossa esille Tampereen kaupungin omien sinisten bussien heikon kunnon.

 

Asumaniemen puoluetoveri Atanas Aleksovski, joka toimii kaupunginhallituksen edustajana Tampereen Infratuotanto Liikelaitoksen johtokunnassa, toi esille, että Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitos käyttää bussien korjaamisessa virolaisia bussikorjaamoita!

 

Aleksovskin kertoma on täyttä totta, vaikka se kuulostaakin uskomattomalta.

 

Toimin Tampereen Infratuotanto Liikelaitoksen johtokunnan varapuheenjohtajana ja olemme siellä ihmetelleet virolaisten korjaamoiden käyttämistä Tampereen sinisten bussien korjaamisessa. Menettely on ihmeellistä oman oksan sahaamista, sillä olemme vaalikauden aikana saaneet Tampereen Infran korjaamotoiminnot hyvään iskuun. Virolaiset korjaamot saavat töitä, mutta kaupungin omaa tuotantoa syrjitään!

 

Olin pudota tuoliltani, kun kuulin Vihreiden Petri Siuron puheenvuoron, jossa Siuro ponnekkaasti puolusti virolaisten bussikorjaamoiden käyttämistä Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen bussien korjaamisessa!

 

Siuro mainosti virolaisten korjaamoiden työn hyvää laatua ja halpoja hintoja.


Puheenvuoro oli isku suomalaista ja tamperelaista työtä vastaan.

 

Tampereen Infratuotanto Liikelaitoksen tehostamistoimenpiteet ovat esimerkillään pelastaneet kaupungin oman tuotannon säilymisen laajemmaltikin. Infran kokemukset osoittavat, että myös kaupungin oma tuotanto pystyy olemaan tehokasta – kaikkea ei tarvitse ulkoistaa!

 

Haluavatko päättäjät ulkoistaa bussien korjaamisen ohella myös muut Tampereen kaupungin palvelutoiminnot ulkomaille?-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Petri Siuro, Tampereen Vihreät, TKL, Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitos, bussien korjaaminen Virossa, Tampereen kaupunginvaltuusto,

Ovatko Suomen Keskusta, Kristillisdemokraatit sekä Tampereen Sitoutumattomat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Irene Roivaiselle ja Vihreille "ynnä muuta" -porukkaa?

Lauantai 3.12.2011 - -Esko Erkkilä-

Tampereen kaupunginvaltuusto teki kokouksessaan 21.11.2011 useita merkittäviä päätöksiä.

 

Kokouspäivä oli pitkä, mutta se ei saa selitys sille, että kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Irene Roivaisen (vihr) ote pyrki lipsumaan eräässä vaiheessa kokousta. Hän niputti useissa kohdin Suomen Keskustan, Kristillisdemokraattien sekä Tampereen Sitoutumattomien ryhmäpuheenvuoroissaan esittämät kannatukset ”ynnä muut” –porukan tekemiksi!

 

Kokoomuksen ja RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Leena Kostiainen esitti ryhmäpuheenvuorossaan monia asioita, jotka mitä ilmeisimmin oli etukäteen sovittu XL-ryhmän ja demareiden sekä Vasemmistoliiton yhteisissä neuvotteluissa.

 

Kostiaisen esityksiä kannattivat ryhmäpuheenvuoroissaan demarien Pekka Salmi, vihreiden Olli-Poika Parviainen, vasemmistoliiton Mikko Aaltonen, keskustan Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen, kristillisten Leena Rauhala sekä sitoutumattomien Lasse Oksanen.

 

Päätösvaiheessa kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Irene Roivainen toisteli yhteen aikaan ainoastaan Kostiainen esitystä kannattaneiden Salmen, Parviaisen ja Aaltosen nimiä, mutta kuittasi Rantaviita-Tiaisen, Rauhalan sekä Oksasen roolin ”ynnä muuta” -porukkana!

 

Kuuntelin tätä jaksoa Radio Moreenista ja uskon, että pöydän takana olleet sihteerit ojensivat Roivaista, sillä lopussa kaupunginvaltuuston puheenjohtaja alkoi mainita myös Rantaviita-Tiaisen, Rauhalan sekä Oksasen nimet kokoomuksen ja RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtajan Leena Kostiaisen tekemien esitysten kannattajina.

 

Toivon, että nyt nähty episodi ei kerro Tampereen Vihreiden piirissä mahdollisesti esiintyvästä ylenkatsovasta suhtautumisesta Suomen Keskustan, Kristillisdemokraattien tai Tampereen Sitoutumattomien suuntaan!

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tampereen kaupunginvaltuusto, Tampereen Vihreät, Irene Roivainen, Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen, Leena Rauhala, Lasse Oksanen, Leena Kostiainen, Pekka Salmi, Olli-Poika Parviainen, Mikko Aaltonen,

Annan tunnustusta demareille sekä vihreille

Maanantai 17.10.2011 - -Esko Erkkilä-

Olen antanut näillä palstoilla perin säästeliäästi tunnustusta demareille ja vihreille. Syynä on yksinkertaisesti se, että tunnustuksen antamiselle ei ole ollut aihetta.

 

Nyt aihetta on ja mieluusti annankin tunnustusta demarien ja vihreiden toiminnalle.

 

Kyse on molempien osalta toiminnasta Tavaseen liittyvissä seikoissa.

 

Demarit...

...tai täsmällisesti ilmaistuna Kangasalan Sosialidemokraatit ansaitsevat tunnustuksen siitä, että he järjestivät Kangasalla Uimahalli Kuohun neuvotteluhuoneessa 13.10.2011 kaikille avoimen keskustelutilaisuuden Tavasesta.

 

Oli ensimmäinen kerta, kun osallistuin demarien järjestämään tilaisuuteen ja kokemukseni ovat kokonaan positiiviset.

 

Tilaisuuden puheenjohtajana toiminut Anja Aarnio antoi kohtuudella puheenvuoroja Tavasen vastustajille ja näin totuus paljastui kaikille tilaisuuden osanottajille.

 

On hyvä, että Kangasalan demarit ovat keräämässä tietoa Tavasesta ja tietämyksen lisääntyminen tulee kasvattamaan mielettömän hankkeen vastustamista.

 

Vihreiden...

...osalta annan tunnustusta Tampereen Vihreille, sillä myös he ovat nyt useissa eri yhteyksissä ottaneet etäisyyttä Tavase-hankkeeseen.

 

Tampereen Vihreiden nettisivuille 7.10.2011 klo 13.38 ilmestyneessä tiedotteessa todetaan, että Vihreät olisivat päästämässä Pälkäneen Tavase-piinasta.

 

Annan Tampereen Vihreille ainoastaan puolittaisen tunnustuksen, sillä heidän Tavase-linjauksensa jää puolitiehen, kun he eivät vaadi koko Tavase-vouhotuksen lopettamista. Hyvä kuitenkin edes tämä, sillä se on hyvä alku Vihreiden Tavase-kriittisyydelle.

 

Erityisen hyvää Tampereen Vihreiden julkitulossa on seuraava lause:

 

”Edelleen Vihreät pitää tärkeänä, että Tavase Oy tuo viipymättä omistajakunnille lisärahoitusesityksen kertyneiden velkojen maksamiseksi.”

 

Olen tyytyväinen, että Tavase-tietoa jaetaan, sillä se merkitsee automaattisesti kriittisyyden kasvamista luonnottomaan hankkeeseen.

 

Tervetuloa Tavase-kriittisten joukkoon!

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tavase, Kangasalan demarit, Tampereen Vihreät, Uimahalli Kuohu,