Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tampereen läntinen kehätie merkitsee, että ohikulkijat eivät joudu eksymään Tampereen keskustaan

Tiistai 22.8.2023 - -Esko Erkkilä-

Tampereen kaupunkiseutua kiertävä Tampereen kehätie koostuu Tampereen läntisestä ja Tampereen itäisestä kehätiestä.

 

Olen Tampereen läntisen kehätien ahkera tienkäyttäjä ja osaan arvostaa sitä vaivatonta liikkumista, jonka tuo tie tarjoaa.

 

Tampereen läntisen kehätien pituus on 21 kilometriä ja sen jatkeena olevan Tampereen itäisen kehätien pituus on 10 kilometriä.

 

Tampereen läntinen kehätie antaa Helsingin seudulta Etelä-Pohjanmaalle matkaaville joutuisan reitin, mutta se antaa myös minun mökkimatkalleni hienon mahdollisuuden saada matkustaa mökille karttaen Tampereen keskustaa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tampereen läntinen kehätie merkitsee että ohikulkijat eivät joudu eksymään Tampereen keskustaan, Tampereen ohitustie, Tampereen läntinen ohitustie, Tampereen itäinen ohitustie, Tampereen kehätie, Tampereen läntinen kehätie, Tampereen itäinen kehätie,

"Tavara ei kulje tekstiviestillä"

Tiistai 4.5.2010 - -Esko Erkkilä-

Otsikko on lainattu Turun sataman asiakaslehdestä, jonka nimi on Abord. Lehti tulee minulle työni merkeissä, sillä Turun satama ja sen materiaalitoiminnot ovat kuluneen 15 vuoden aikana tulleet tutuiksi.

 

Viimeisimmän Abord´n juttu "Tavara ei kulje tekstiviestillä" käsittelee Turun seudun maantieliikenteen ratkaisuja, joita alueelle kaivataan lähivuosina. Jutussa todetaan aivan oikein, että investoinnit liikenneyhteyksiin kasvattavat kansantaloutta.

 

Turussa ollaan tyytyväisiä E18:n avaamiseen koko matkaltaan Turusta Helsinkiin ja todetaan, että tieyhteys on lunastamassa niitä toiveita, joita siihen on asetettu.

 

Eurooppatie E18 Suomessa on tieyhteys Turun ja Naantalin satamista pääkaupunkiseudun kautta Vaalimaan rajanylityspaikalle. E18-reitti muodostuu pääosin kansallisista valtateistä 1 ja 7 sekä kantatiestä 50 (Kehä III).

 

Turulle ja Turun satamalle...

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Turku, Turun satama, Abord, Helsinki, E18, VT8, VT9, VT10, Mikko Alatalo, Antti Kalliomäki, Sauli Niinistö, Tampereen läntinen ohitustie