Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Aluevaltuustoihin pitää saada riittävästi talous- sekä johtamiskokemusta!

Perjantai 14.1.2022 - -Esko Erkkilä-

Parhaillaan käymme aluevaaleja ja nyt on valinnoissa huolehdittava, että aluevaltuustoihin ei valita ainoastaan sote-alan osaajia.

 

Sote-alan asiantuntijoilla on äänestäjien mielissä tietty etulyöntiasema, mutta liian suuri sote-asiantuntijoiden määrä hyvinvointialueiden päättäjinä on suuri riski.

 

Porilainen ex-kansanedustaja Oiva Kaltiokumpu näkee kanssani asiat samoin ja tähän kopionkin Kaltiokummun tästä asiasta toissapäivänä laatiman facebook-päivityksen!

 

Oiva Kaltiokumpu

 

"Kyllä yksi haaste valtuustoille on se, jos sote-pe -alojen työntekijöitä valitaan merkittävässä määrin valtuustoihin. On todennäköistä, että heidän painopisteensä on puolustaa omia ja saman alan työntekijöiden etuja, ei niinkään keskittyä palvelujen tasavertaiseen järjestämiseen ja kulujen hillintään. Toivoa sopii, että valituksi tulisi myös johtamisen, hallinnon ja talouden osaajia. Vain alan työntekijöillä uudistus ei parhaiten tule onnistumaan."

***********

 

 

Olen valintani tehnyt, sillä hoidin ennakkoäänestyksen heti ensimmäisenä mahdollisena päivänä ja nyt toivonkin, että mahdollisimman moni muu päätyy samaan johtopäätökseen kuin Oiva Kaltiokumpu ja minä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Aluevaltuustoihin pitää saada riittävästi talous- sekä johtamiskokemusta!, aluevaltuusto, johtamiskokemusta aluevaltuustoihin, taloustietämystä aluevaltuustoihin, Oiva Kaltiokumpu, ex-kansanedustaja Oiva Kaltiokumpu,

Aluevaltuustoihin pitää saada henkilöitä, jotka ymmärtävät talousasioista!

Sunnuntai 14.11.2021 - -Esko Erkkilä-

Aluevaltuustovaalien/hyvinvointialueiden vaalien/maakuntavaalien ennakkoäänestys on hyvässä vauhdissa jo kahden kuukauden kuluttua.

 

Varsinainen vaalipäivä on 23.1.2022.

 

Vaaleja kutsutaan myös sote-vaaleiksi ja siinä piileekin vaara, että vaaleissa tulee valituiksi ainoastaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia.

 

Peräänkuulutan, että ehdokkaiksi asetettaisiin/asettuisi myös vankan johtamiskokemuksen omaavia henkilöitä, sillä kyseessä on suuri taloudellinen kysymys.

 

Eniten luotan bisnesmaailmassa kannuksensa hankkineisiin ehdokkaisiin, sillä heillä on talousasioissa kouliintunutta kokemusta.

 

Oppositiopuolueet toitottavat koko ajan nyt luotavasta hallintohimmelistä ja sellaisen luominen onkin suurena vaarana, jos hyvinvointialueiden päättäjiksi valikoituu ainoastaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia!

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Aluevaltuustoihin pitää saada henkilöitä jotka ymmärtävät talousasioista!, hyvinvointialueet, hyvinvointialueiden vaalit, aluevaalit, maakuntavaalit, hallintohimmeli on ilmeinen vaara,