Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Nyt kaivataan presidenttiehdokkailta kipakoita poliittisia vääntöjä!

Tiistai 5.12.2023 - -Esko Erkkilä-

IMG_8977.JPG

 

Lähes kaikki presidenttiehdokkaat olivat paikalla, kun Tampere-talossa järjestettiin sunnuntaina 3.12.2023 ”Elämäni kirja” –teemalla paneelikeskustelu.

 

Sali oli täpötäynnä yleisöä – minä myös mukana.

 

******************

 

Tilaisuuden anti oli tasapaksua kerrontaa kunkin ehdokkaan mielikirjoista.

 

Tämmöisten tilaisuuksien annilla ei ole mitään merkitystä presidentinvaaleissa, sillä paneelikeskustelussa ei ilmennyt seikkoja, joilla maamme johtamiseen olisi jotain merkitystä.

 

Tässä kuitenkin kuvakimara ehdokkaista:

 

 

IMG_8965.JPG

 

Hjallis Harkimo

 

 

IMG_8967.JPG

 

Pekka Haavisto

 

 

IMG_8968.JPG

 

Mika Aaltola

 

 

IMG_8969.JPG

 

Sari Essayah

 

 

IMG_8970.JPG

 

Jussi Halla-aho

 

 

IMG_8971.JPG

 

Olli Rehn

 

 

IMG_8973.JPG

 

Alexander Stubb

 

*************************

 

Televisioväittelyjä odotellen!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Nyt kaivataan presidenttiehdokkailta kipakoita poliittisia vääntöjä!, "Elämäni kirja", presidenttiehdokkaat,

Rohkaisevaa, että kaikki presidenttiehdokkaat kannattavat Suomen Nato-jäsenyyttä!

Tiistai 19.9.2023 - -Esko Erkkilä-

Yllätyin positiivisesti, että eilen järjestetyssä Kouvolan Turvallisuuskonferenssissa kaikki presidenttiehdokkaat kannattivat Suomen Nato-jäsenyyttä.

 

Olen koko aikuisikäni pitänyt tavoitteena, että Suomesta tulisi puolustusliitto Naton jäsen – tavoitteeni täyttyi 4.4.2023, kun Suomesta tuli Naton täysjäsen.

 

Valitettavasti on luonnollista, että pieni vähemmistö suomalaisista edelleen hännystelee Neuvostoliittoa ja Venäjää toimiessaan Nato-jäsenyyttämme vastaan.

 

Maamme Nato- ja EU-jäsenyydet muodostavat Suomen ulkopoliittiset kulmakivet!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Rohkaisevaa että kaikki presidenttiehdokkaat kannattavat Suomen Nato-jäsenyyttä!, Kouvolan Turvallisuuskonferenssi 18.9.2023. Suomen Nato-jäsenyys, Nato, puolustusliitto Nato, EU, Suomen EU-jäsenyyt,

Anneli Jäätteenmäki katkaisi Lipposen ja SDP:n turmiotien kahdeksaksi vuodeksi

Perjantai 26.8.2011 - -Esko Erkkilä-

On jäänyt liian vähälle huomiolle, että Keskustavetoiset hallitukset pystyivät kuluneen kahdeksan vuoden aikana luotsaamaan Suomea karikkoisilla ”maailman merillä” kohtuullisin tuloksin.

 

Keskusta oli Eduskunnan johtava puolue kahden vaalikauden ajan eli vuodesta 2003 alkaen.

 

Anneli Jäätteenmäen rooli oli keskeinen, kun Keskustasta vuoden 2003 eduskuntavaaleissa tuli johtava puolue. Jäätteenmäen arvostusta ei vähennä se, että hänen pääministeriysaikansa jäi kovin lyhyeksi.

 

Puheenjohtajansa Anneli Jäätteenmäen johdolla Keskusta pystyi katkaisemaan Paavo Lipposen ja SDP:n valtakauden. Jäätteenmäki osasi vaalitaistelun aikana puuttua asioihin, jotka katkaisivat Lipposen ”kuningastien”.

 

Keskustan presidenttiehdokkaasta päätetään puoluekokouksessa 29.10.2011.

 

Toivon, että puoluekokous voisi olla todellisen valintatilanteen edessä ja sen vuoksi Anneli Jäätteenmäen ilmoittautuminen Keskustan presidenttiehdokkaaksi olisi tärkeää.

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Anneli Jäätteenmäki, Keskusta, Keskustan presidenttiehdokkaat, presidenttiehdokkaat, Paavo Lipponen, SDP,