Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Pian joutuu muuttamaan päiväohjelmasasuunnitelmansa lääkedosetin tiedoista Päivämuistion varaan!

Perjantai 3.7.2020 - -Esko Erkkilä-

Koronakriisi on tuonut jokapäiväiseen elämäämme paljon positiivistakin ja eräs näistä seikoista on se, olemme saaneet luopua pitkälle etukäteen suunnitelluista ja sovituista palavereista, neuvonpidoista ja kokouksista.

 

Monesti on nyt saanut vaan pähkäillä, että mikähän viikonpäivä on tänään ja mikä viikonpäivä huomenna.

 

Olen tykännyt tästä maailmanmenosta!

 

 

IMG_8696.JPG

 

Lääkkeiden annosteludosetti on koronakriisinajan ollut melkein ainoa ”kalenterini” ja siitä olen seurannut päivien kulumista, sillä verenpaineeni ja korkea kolesteronitasoni merkitsevät jokapäiväistä huolenpitoa.

 

 

IMG_8691.JPG

 

 

Viime päivinä sähköpostiini on ilmestynyt huolestuttavan paljon viestejä, jotka merkitsevät osallistumisvelvoitetta erilaisiin kokouksiin, neuvonpitoihin, tilaisuuksiin, matkoihin ja erilaisiin pippaloihin, joten kai joudun aloittamaan entisen meiningin eli ”tärkeiden” menojen ja tapahtumien kirjaamiseen Päivämuistiooni!

 

 

Onneksi ei kuitenkaan vielä heinäkuussa, joten tukeudun vielä kuukauden päivät lääkedosettini päiväohjelmaan!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: lääkedosetti, "llääkedosentti", koronakriisi, koronan myönteiset puolet, teams-kokoukset, etäkokoukset,

Yhteiskuntamme kehittyy kriisien kautta!

Tiistai 17.3.2020 - -Esko Erkkilä-

Meneillään oleva korona-kriisi on monessa mielessä nähtävä myös sellaisena tapahtumana, joka järkevöittää toimintojamme.

 

Otan yhtenä esimerkkinä esille ”tarpeettomat” kokoukset, jotka voidaan vallan hyvin toteuttaa etäkokouksina.

 

Meillä oli sovittuna omakotiyhdistyksen hallituksen kokous, mutta korona-tilanteen vuoksi toteutimme sen etänä.

 

Puheenjohtajamme laati normaaliin tapaan esityslistan ja teki esityslistan jokaiseen kohtaan päätösehdotuksensa, jonka toimitti sähköisesti hallituksen jäsenille.

 

Puheenjohtajamme laatimat päätösehdotukset olivat kai helppoja, sillä kaikki hallituksemme jäsenet vastasivat hyväksyvänsä ne – esityslistalla oli myös kaksi henkilövalintaa ja niihinkin löysimme yksimielisyyden!

 

Kokouksemme oli tietyssä mielin rutiinikokous, mutta fyysisesti toteutettuna siihen olisi saatu kulumaan helposti aikaa tunti ja ehkä puolitoistakin eli ajansäästö oli melkoinen.

 

Suosittelen kokousten järjestämistä etänä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Yhteiskuntamme kehittyy kriisien kautta! kokoukset etänä, etänä toteutettavat kokoukset, etäkokoukset,