Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kansanedustaja Pertti Hakanen - ruokaturvallisuuden ja kotimaisen alkutuotannon puolestapuhuja

Tiistai 28.4.2015 - -Esko Erkkilä-

Pirkanmaalaiset ja koko Suomi saavat olla tyytyväinen, että Pertti Hakanen Sastamalasta tuli valituksi kansanedustajaksi.

 

 

Tunnen Pertti Hakasen sekä hänen Seija-vaimonsa jo pitkältä ajalta ja olen tyytyväinen, että Pertti toisella yrittämällä tuli valituksi eduskuntaan.

 

 

 

 

haka1

 

 

Pertti Hakasen ehdokasnumero oli 22 ja hän sai Pirkanmaalta 4907 ääntä.

 

 

Hakasen vaalitiimin työskentely oli esimerkillistä ja tiimin työskentelyä johti 22-vuotias Niko Pikkuaho – mahtava referenssi nuorelle miehelle!

 

 

 

 

haka2

 

 

Pertti Hakanen on kokenut tekijä monessa yhteydessä ja eräs hänen pätevyysalueensa on toimiminen MTK:n johtokunnan jäsenenä.

 

 

Selkeäsanaisena sanankäyttäjänä Hakanen on haluttu esiintyjä MTK:n tilaisuuksissa, joissa tuottajat haluavat kuulla etujärjestönsä syvimmät ajatukset ja linjanvedot.

 

 

Omalta kohdaltani voin todeta, että Pertti Hakanen kuuluu niihin vajaan kymmenkunnan esiintyjän joukkoon, joita on ”turvallista” kuunnella.

 

 

Olen vakuuttunut, että kansanedustaja Pertti Hakasen kautta ja hänen avullaan maamme ruokaturvallisuus pysyy hyvällä tasolla. Sen lisäksi alkutuottajat saavat olla varmoja, että heillä on eduskunnassa ainakin yksi puolestapuhuja.

 

 

 

 

haka3

 

 

Pertti Hakasella on vahvat kytkennät ja toimivat suhteen Keskustan kenttään sekä Keskustan puoluejohtoon.

 

Kaksi vuotta Keskustan puoluevaltuuston varapuheenjohtajana ja sen jälkeen aktiivinen toiminta Keskustan puoluehallituksessa ovat takeet siitä, että pirkanmaalainen tuntuma puolueen johdossa on huomioitu.

 

 

Parhaimmat onnittelut Pertti ja Seija Hakaselle – Teillä on alkanut uusi ja mielenkiintoinen elämänvaihe!

 

 

Kysyin Seija Hakaselta facebuukissa, että joko kolttu Linnan juhlia varten on hankinnassa ja Seija vastasi näin:

 

 

”Rauhallisesti nyt vaan, ensin katsellaan ja hypistellään nautinnollisesti kaupan antimia. Jos sattuu tuuri, voin hankkia piankin, mutta voin muodostaa päässäni eri malleista ihanneyhdistelmän ja käyttää paikallisia ammattilaisia sen valmistukseen.”

 

 

Seijan vastaus kuvastaa, että lähiruuan lisäksi Hakasen perheessä arvostetaan lähipalveluja;

 

Se on hyvä se!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pertti Hakanen, kansanedustaja Pertti Hakanen, MTK:n johtokunnan jäsen Pertti Hakanen, Keskustan puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Pertti Hakanen, Keskustan puoluehallituksen jäsen Pertti Hakanen, Seija Hakanen, Niko Pikkuaho, lähiruoka, lähipalvelut,

Hienoja tilaisuuksia Sentterissä perjantaina 8.4.2011

Sunnuntai 10.4.2011 - -Esko Erkkilä-

Sentterissä Tampereen Hallituskadulla oli perjantaina 8.4.2011 kaksi mielenkiintoista ja yleisöä houkuttelevaa tilaisuutta.

Puolenpäivän jälkeen alkoivat kansanedustajaehdokas Pertti Hakasen 42-vuotissynttärit ja myöhemmin iltapäivällä Hanna Holma järjesti oman vaalitilaisuutensa.

Keskustan puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Pertti Hakasen synttärit olivat riehakas juhla, jossa oli kunnon tarjottavaa.

Päivänsankari saapui juhliin hieman myöhäajassa, mutta se ei juhlakansaa haitannut, sillä täytekakun leikkaaminen tapahtui täsmälleen ilmoituksissa kerrottuna aikana. Paikalla olleiden kannustuksen tuloksena sain Sentteri-isäntänä leikata ensimmäisen palan.

Osa synttärivieraista kummeksui, kun leikkasin ensimmäisen palan kakun keskeltä. Selitin, että luonnollisesti keskeltä, sillä olihan kyseessä keskustalaisen synttärisankarin täytekakku! Selitykseni hyväksyttiin!

Ehdimme valmistautumaan synttärisankarin saapumiseen ja toivotimmekin hänelle ”Paljon onnea Pertti” peräti kolmeen kertaan laulaen.

Tunnelma Sentterissä oli ajoittain jopa riehakas.

Tarmo Aaltonen piti huolen, että Hakasen synttärivieraat ”kuittasivat” läsnäolonsa vieraskirjaan.

Totesimme, että voimme myöhemmin katsella vieraskirjaa ja muistella, että se oli silloin, kun Pertti Hakanen ei vielä ollut kansanedustaja!

Tässä muutama kuva Pertti Hakasen synttäreiltä Sentterissä 8.4.2011:

 

pict0977.jpg

 

Tarmo Aaltonen - Sentterin monitoimipuuhamies - ja kansanedustajaehdokas Jouni Ovaskan kampanjapäällikkö toimivat mikrofoneihin laulavina esilaulajina, kun vastaanotimme Pertti Hakasen synttäreilleen Sentteriin!

 

pict0984.jpg

 

Tarmo Aaltonen toivotti Pertti ja Seija Hakasen tervetulleiksi Sentteriin juhlimaan Pertin 42-vuotispäivää!

Neljäkymmentäkaksi vuotta on varhainen, mutta sopiva ikä aloittaa työt Arkadianmäellä!

 

pict0986.jpg

 

Innostunut juhlaväki vaati, että synttärisankari ja Keskustan puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Pertti Hakanen piti synttärijuhlissaan Sentterissä myös juhlapuheen. Pertiltähän se onnistui! 

-------------

Hanna Holma on tykästynyt vaalitilaisuuksien järjestämiseen Sentterissä.

Hannan taustaryhmä on tehnyt ihailtavan tiiviisti työtä oman ehdokkaansa hyväksi - näin taas tälläkin kertaa.

Ehdin muiden kiireideni vuoksi viivähtämään Hannan tilaisuudessa ainoastaan hetken, mutta tiedän kokemuksesta, että Hanna Holman vaalitilaisuudet toteutetaan ”suurella sydämellä”. Se sopii hyvin, sillä seitsemän lapsen äitinä Hanna osaa ottaa tilaisuuksiin saapuneen yleisönsä sydämellisellä otteella.

Sentteri-isäntänä olen ylpeä siitä tarmosta, jolla Pertti Hakanen ja Hanna Holma taustajoukkoineen toteuttivat Sentteri-tilaisuutensa 8.4.2011!

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sentteri, Pertti Hakanen, Hanna Holma, puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Pertti Hakanen,

Pirkanmaalainen Pertti Hakanen Suomen Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtajistoon!

Maanantai 29.11.2010 - -Esko Erkkilä-

Pirkanmaalaiset saivat eilen illan hämärtyessä kuulla hienon uutisen:

 

 

Sastamalalainen Pertti Hakanen, 41, tuli valituksi viikonloppuna Keskustan puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi. Kajaanissa pidetyssä kokouksessa puheenjohtajisto valittiin ensimmäistä kertaa koko kaksivuotiskaudeksi. Puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Juho Mattila, 28, Pohjois-Pohjanmaalta. Muut varapuheenjohtajat ovat Anne Ojajärvi Etelä-Pohjanmaalta ja Jaana Vainionpää-Tahvanainen Keski-Pohjanmaalta.

 

Hakasen valinta on hieno tunnustus pirkanmaalaiselle keskustaväelle, kun sen edustaja valittiin tärkeään rooliin Suomen Keskustan johdossa.

 

Tunnen Pertti Hakasen ja tiedän, että valinta osui oikeaan henkilöön.

 

Kuulin, että Pertti Hakasen esittelypuheenvuoro vakuutti Kajaaniin kokoontuneen keskustaväen ja hänet valittiin tärkeään asemaan Suomen Keskustassa.

 

On varmaa, että tulen käsittelemään asiaa myöhemmin näillä palstoilla!

 

Enemmän kuin tyytyväisenä

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomen Keskusta, Keskustan puoluevaltuusto, varapuheenjohtaja Pertti Hakanen, Pertti Hakanen,